bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,938.74 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,543.20 0.82%
bnb
BNB (BNB) $ 612.24 4.48%
solana
Solana (SOL) $ 184.92 0.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619807 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.643464 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214138 4.87%

Beyaz Saray, Kripto Politikası Hakkında Kamuoyu Arıyor

beyaz saray kripto politikasi hakkinda kamuoyu ariyorwwdff

Ülkelerin kriptoya bakış açıları netleşmeye devam ediyor. Beyaz Saray Bilim ve Teknoloji Politikası Ofisi (OSTP), halktan bir kripto para birimi politikasının geliştirilmesine yönelik geri bildirim istiyor. Beyaz Saray Bilim ve Teknoloji Politikası Ofisi, halktan bir kripto para birimi politikasının geliştirilmesine yönelik geri bildirim istiyor.

Beyaz Saray, Kripto Politikası Konusunda Harekete Geçmek İstiyor

Beyaz Saray Bilim ve Teknoloji Politikası Ofisi (OSTP), halktan bir kripto para birimi politikasının geliştirilmesine yönelik geri bildirim istiyor. OSTP’nin 26 Ocak’ta yayımladığı bir dergide, kuruluşa göre, konuyla ilgili kamuoyu görüşü, kripto para birimlerinin araştırılması ve geliştirilmesinde kritik odak alanlarının belirlenmesinde kilit rol oynayacak.

beyaz saray kripto politikasi hakkinda kamuoyu ariyorweffdd

Ayrıca OSTP, araştırmanın kapsamlı olmayı amaçladığına dikkat çekerken, kripto para birimleri ile ilgili olarak siber güvenlik ve mahremiyet konusunda bir kamuoyu bulmaya çalıştığını belirtti. Ayrıca Beyaz Saray, ABD’nin aktif olarak bir merkez bankası dijital para biriminin (CBDC) piyasaya sürülmesini araştırdığını kabul etti.

Beyaz Saray, aynı zamanda, ekonomik ilerlemeye yardımcı olma potansiyeline sahip sektörün büyümesi için araştırma ihtiyacının da gerekli olduğuna dikkat çekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala