bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,890.12 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.10 3.61%
bnb
BNB (BNB) $ 608.54 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 146.27 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524462 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470621 5.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149785 7.55%

Betashares, Avustralya’nın İlk Metaverse ETF’sini Başlattı

betashares avustralyanin ilk met

Son yıllarda kripto para dünyasının en önemli ürünlerinden birisi de şüphesiz ETF‘ler oldu. Özellikle son dönemde borsada işlem gören fonlara yönelik bir hayli artmış durumda. Avustralya borsa yatırım fonları (ETF) sağlayıcısı Betashares de ülkenin ilk metaverse ETF’sini Avustralya Menkul Kıymetler Borsası’nda (ASX) piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Betashares, Avustralya’nın İlk Metaverse ETF’sini ASX’te Piyasaya Sürüyor

Betashares, ilk metaverse ETF’sini Avustralya Menkul Kıymetler Borsası’nda (ASX) piyasaya sürüyor. Betashares yaptığı açıklamada, BetaShares Metaverse ETF (MTAV) listesinin, metaverse’i çevreleyen bina, geliştirme ve operasyonlarda yer alan küresel şirketler portföyünü inceleyecek.

betashares avustralyanin ilk metaverse etfsini baslatti

BetaShares CEO’su Alex Vynokur yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Metaverse’in temelini oluşturan teknoloji yelpazesi geliştikçe ve kullanıcı büyümesi devam ettikçe, bu seküler eğilimin spor, canlı müzik ve diğer bağlantıda kalma yollarıyla ilişki kurma biçimimizde devrim yaratması bekleniyor.

Söz konusu ETF, Bloomberg Metaverse Select Index’i izlemeye çalışacak. Bu şirketler, odak noktası metaverse tabanı ile ilgili faaliyetlerden gelirlerinin anlamlı bir miktarını elde etmeye odaklanan Roblox, NVIDIA ve Meta Platformları gibi şirketleri de içeriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala