bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,450.46 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.04 2.37%
bnb
BNB (BNB) $ 539.13 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 133.57 1.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480431 3.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.437908 2.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144271 3.32%

Best Buy Artık Shiba Inu Ödemelerini Kabul Ediyor

best buy artik shiba inu odemelerini kabul ediyor

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu, bir ödeme aracı olarak yeni işletmeler tarafından kabul edilmeye devam ediyor. ABD’nin en büyük alışveriş platformu BestBuy artık ödeme desteği olarak Shiba Inu’yu eklediğini duyurdu.

Best Buy, Shiba Inu Ödeme Desteği Sunuyor

Yapılan duyuruya göre, müşteriler artık Shiba Inu ile hediye kartları ve alabilecek ve bu kartları BestBuy üzerinde harcayabilecek. Kullanıcılar bu hizmet için Bitpay’i kullanacak ve Bitpay üzerinden BestBuy hediye kartı almak için Shiba Inu yanında Bitcoin ve Ethereum gibi diğer kripto para birimlerini de kullanabilecek. BitPay tarafından yapılan paylaşımda, “Shiba Inu ve diğer kripto para birimleriyle BestBuy hediye kartı alabilir ve bu kartlarla BestBuy üzerinden dilediğinizce alışveriş yapabilirsiniz.” ifadesini kullandı.

best buy artik shiba inu odemelerini kabul ediyor 2

Best Buy Co. Inc. Merkezi Richfield, Minnesota’da bulunan çok uluslu bir Amerikan tüketici elektroniği perakendecisidir. BitPay, işletmelerin Shiba Inu’yu ödeme olarak kabul etmesine izin vermek için geçtiğimiz yıl Shiba Inu’yu benimsemeye başlamıştı. BitPay bu benimseme ile birlikte ShibaArmy’nin dünya geneli bulunan tüccarların mal ve hizmetler için ödeme yapmasını sağladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala