bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,502.28 1.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,104.81 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 561.67 2.23%
solana
Solana (SOL) $ 145.49 3.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.509867 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474548 4.19%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156441 2.90%

Beşiktaş’tan Kripto Hamlesi: Rain Sponsor Oldu

Beşiktaştan Kripto Hamlesi

Kripto para borsaları ve spor kulüpleri arasındaki sıkı bağ giderek güçlenmeye devam ediyor. Son dönemde kripto paralarına artan popülaritesi sebebiyle yeni nesil ortaklık ve sponsorluklara yönelen kripto borsaları, daha geniş kitlelere ulaşmak adına genelde spor kulüplerini tercih ediyorlar. Yine bu durumun bir örneği olarak Türkiye piyasasına yeni giriş yapan kripto para borsası Rain de sponsorluk için Türkiye’nin köklü spor kulüplerinden Beşiktaş‘a sponsor oldu. Sponsorluğun miktarı 14 milyon euro olarak açıklandı.

Rain Beşiktaş

Rain Beşiktaş’ın Resmi Göğüs Sponsoru Oldu

Kürsel olarak kripto para borsaları anlaşmalarını genişletirken, kripto Rain de Beşiktaş Kulübü ile anlaştı. Rain ve Beşiktaş’ın sponsorluk lansmanında konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, sponsorluk hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Rain bizim göğüs sponsorumuz. Bunlardan iki yıl boyunca onlarla birlikte olacağız. Türbinlerimizden birtaneminin isim hakkında Rain’e verdik. Sahamızda Rain adını taraflarımız ile sık sık görecek. Uluslararası bir firma olması ve marka değerinin yüksek olması, beşiktaşın marka değeri için önemlidir. Beşiktaş’ın da Rain’e marka değeri olarak çok şey katacağını düşünüyorum.

İki marka da oldukça kıymetli, iki marka da bu ortaklıkla birlikte daha da ileriye gidecek. Ancak önemli olan bunun da ilerisine giderek, değerli Rain’le birlikte daha uzun süre iş birlileri yapabilir. Umut ediyorum ki Rain ile uzun süre çalışacağız.”

Rain Kurcu Ortağı AJ Nelson ise şu ifadelere yer verdi:

Beşiktaş en eski markalaran birisi. İstanbulun en büyük kulüplerinden birisi. bir partner olarak beşiktaş ile çok güzel planlarımı var.”

Başkan Ahmet Nur Çebi’ye yöneltilen “yakın zamanda NFT veya bir fan token çalışmanız var mı?” sorusuna net bir cevap vermeyerek ilerleyen dönemde çalışmalarını sürdürdüklerini, ve kripto para ile NFT çalışmalarının hassasiyetler çalışıldığını belirtti.

Diğer taraftan BTCHaber olarak Rain ile yapılan bu sponsorluğun Beşiktaş taraftarlaına yönelik ne gibi bir planları olduğunu sorduk. Konuyla alakalı olarak cevap veren Mehmet Çamır şu ifadelere yer verdi:

“Yaptığımız sponsorlukla taraftarlarımızı da memnun edecek önemli planlarımız var. İlerleyen dönemlerde Rain ve Beşiktaş olarak taraftarlarımızı oldukça memnun edecek etkinliklerin geleceğini söyleyebiliriz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala