bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,173.19 3.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.86 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 605.24 0.27%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 5.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525178 3.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472302 5.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150763 5.41%

Bentley Motors NFT Sektörüne Adım Atıyor

Bentley Motors NFT Sektörüne Adim Atiyor1

Blockchain, NFT ve Metaverse. Son dönemde bu üç sektör de şirketler tarafından araştırılıyor ve yeni ürünler piyasaya sürülmeye devam ediyor. Özellikle yeni nesil şirketler bu alanda önemli adımlar atarken, köklü şirketlerden de önemli atılımlar görmeye başladık. Bunun en muhtemel sebeplerinden birisi de NFT ve benzeri web3 teknolojilerin, şirketlerin vizyonlarını yansıtması. Bu vizyona sahip olan şirketler arasına son olarak İngiliz otomobil şirketi Bentley Motors da katıldı.

Bentley, Polygon’un Üzerinde Kutulu NFT Projesini Duyurdu

Gün geçmiyor ki yeni bir şirket daha kendi NFT koleksiyonunu tanıtmasın. Sektörün beraberinde getirdiği popülerlik ve vizyon, şirketlerin marka stratejilerini de cezbetmiş durumda. Bu cazibeye dayanamayan İngiliz lüks otomobil şirketi Bentley Motors da 208 parçadan oluşan yeni bir NFT koleksiyonu duyurdu. Şirket yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bentley, Eylül 2022’de piyasaya sürmek üzere, sadece 208 parça ile sınırlı koleksiyonu ile NFT pazarına ilk girişimini yapıyor. 208, hem en hızlı Grand Tourer’ın (Continental GT Speed) en yüksek hızı hem de modern Bentley tasarım DNA’sına ilham veren 1952 ikonik R-Type Continental’in toplam üretim çalışması olması nedeniyle Bentley için özel bir öneme sahip.

Bentley NFT’nin doğuşu, Bentley Design tarafından yaratılan benzersiz bir sanat eseri olacak ve sahiplerine benzersiz erişim ve özel ödüller sunacak. NFT, Web3 ekosisteminde Bentley sahipliğini genişletmek ve geliştirmek için uzun vadeli bir yaklaşımın bir sinyali niteliğinde”

Son olarak şirketin NFT’lerini basmak için karbon nötr iddiası ile öne çıkan Polygon Blockchain ağını tercih ettiğini belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala