bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,846.11 1.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,052.06 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 554.07 0.85%
solana
Solana (SOL) $ 141.72 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502442 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470324 3.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156376 4.22%

Behind Her Eyez NFT Projesi Ne Zaman Çıkacak? Nasıl Alınır?

Cem Güventürk’ün sunumuyla gerçekleşen “Sanatın NFT Hali” programının yeni bölüm konuğu oyuncu Gözde Mutluer Oldu. Cem Güventürk’ün konuğu Gözde Mutluer oldu. Gözde ile Behind Her Eyez’ın mint tarihi ne zaman, bu NFT projesi nasıl ilerleyecek, NFT’ye girmek isteyen amatörlere ne tavsiye edersin gibi konuları konuşuldu.

Neler Konuşuldu?

Cem Güventürk videonun ilk kısmında Gözde Mutluer’e NFT sektörü ile ilk ne zaman tanıştın? O süreç nasıl gelişti biraz bahseder misin?” Şeklinde bir soru yöneltti:

Gözde Mutluer soruya şu şekilde yanıt verdi:

Öncelikle davetiniz için teşekkür ederim. Bne aslında NFT ile çok uzun zaman önce tanışmıştım. Yani uzun zaman derken yaklaşık bir 9 senedir bu alan ile ilgileniyorum. Öncelikle sertifika araştırmaları ile başladım. Bu araştırmaları yaparken Blockchain teknolojisini keşfettim. Bunun yanında sertifikalandırma nasıl yapılırı çok araştırdım ve üzerinde durdum. Yani bu durum üzerine araştırmalar yaparken küçük eğitimler de aldım. Bu eğitimleri vs alırken tam o sırada NFT ile tanıştım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala