bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,702.07 3.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,080.18 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 551.88 2.97%
solana
Solana (SOL) $ 143.59 8.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504101 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459513 3.28%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 3.55%

Bebop, Polygon’da Piyasaya Sürüldü

bebop polygonda piyasaya suruldua

Kripto para sektöründe hemen hemen her gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre; kripto para şirketi Wintermute tarafından yönetilen Bebop, Polygon’da piyasaya sürüldü.

Wintermute Destekli DEX Bebop, Polygon’da Piyasaya Sürülüyor

Kripto piyasası üreticisi Wintermute tarafından yönetilen Bebop, ilk olarak geçtiğimiz haziran ayında Ethereum Blokzincirinde piyasaya sürüldü.

bebop polygonda piyasaya suruldusdf

Wintermute CEO’su Evgeny Gaevoy, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Sahip olduğunuz herhangi bir dijital varlığı, bir zincirde tahsil edilen bir NFT’den bir diğerinde ihraç edilen tokenize kripto şirketi tahviline kadar, başka herhangi bir varlığa dönüştürebileceğiniz bir gelecek hayal edin.

Bebop’un ürün müdürü Katia Banina ise yaptığı açıklamada “Merkeziyetsiz finans standartlarına göre Poligon ücretleri ihmal edilebilir; bu da bu verimliliği tüm kullanıcılara, herhangi bir işlem boyutunda sunmak için çok önemlidi. Facebook ana şirketi Meta da içerik oluşturucuların Polygon Blockchain tarafından sunulan teknolojiyi kullanarak Instagram’da NFT satmalarına izin vereceğini duyurmuştu. Aynı gün, bankacılık devi JPMorgan da Polygon üzerinden ilk merkezi olmayan finans işlemini tamamladığını söylemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala