bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,653.05 4.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.61 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 551.37 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 140.79 4.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502784 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457594 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153253 3.24%

Beanstalk, Kripto Hackinin Ardından Yeniden Canlandı

beanstalk kripto hackinin ardindan yeniden canlandi

Geçtiğimiz nisan ayında Ethereum tabanlı bir stablecoin protokolü olan Beanstalk hacklenmişti. Bu saldırı sonrasında 182 milyon dolar değerinden fazla kripto para birimi çalındı. Saldırıya uğramasının üzerinden henüz 4 ay geçmeden Beanstalk, birinci yıl dönümünde yeniden başlatıldı.

Beanstalk, Yeniden Başlatıldı

Merkeziyetsiz finans protokolü Beanstalk, geçtiğimiz nisan ayında 182 milyon dolarlık saldırıyla karşı karşıya kalmıştı. Saldırının üzerinden henüz dört ay geçmeden Beanstalk, birinci yıl dönümünde yeniden başlatıldı.

beanstalk kripto hackinin ardindan yeniden canlandi

Beanstalk’ın web sitesinde yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

Beanstalk deneyi bir kez daha vahşi doğada. Nasıl bir performans göstereceğini tahmin etmek imkansız, ancak Beanstalk Farms’ın kendisine olan inancı tam.

Beanstalk tarafından yapılan açıklamanın devamı şu şekilde:

Teminat gerekliliklerini ortadan kaldırarak, herkes için merkeziyetsiz finans potansiyelini ortaya çıkaran güvene dayalı bir paranın katalizörü olabilir.

Ayrıca Beanstalk’ın BEAN kripto para birimi değerini bir algoritma ile koruyor.

Hatırlatacak olursak, Beanstalk saldırısının ardından protokolün yerel kripto para birimi BEAN de dakikalar için yüzde 80 oranında düşmüştü. Saldırganın Ukrayna Kripto Bağış cüzdanına da 250.000 USDC bağışladığı ortaya çıkmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala