bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,536.29 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,153.62 1.15%
bnb
BNB (BNB) $ 613.17 1.44%
solana
Solana (SOL) $ 148.28 3.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527383 1.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472254 1.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151832 2.09%

BCB Group, Bilançolarına Bitcoin (BTC) Eklemek İsteyen Şirketlere Yönelik Bir Hizmet Başlattı

bcb group bilancolarina bitcoin btc eklemek isteyen sirketlere yonelik bir hizmet baslatti

İngiltere merkezli kripto para ticareti şirketi  BCB Group, bilançolarına Bitcoin ve diğer kripto paraları eklemek isteyen şirketlere yönelik bir hizmet başlattı. BCB Treasury adlı hizmet, şirketlerin kripto para alıp satmalarına, depolamalarına ve yönetmelerine  imkan tanıyacak.

Şirketin CEO’su Oliver von Landsberg-Sadie, himzetin ilk müşterisinin Dubai merkezli bir reklamcılık şirketi olan Falcon Corporate Services FZC olduğunu açıkladı. Şirketin kurumsal hazinesinin %75’ini Bitcoin’e tahsis ettiğini söyleyen CEO, miktarın birkaç milyon dolara karşılık geldiğini belirtti.  Landsberg-Sadie, başka müşterileri olduğunu da ekledi.

Dünyaca ünlü milyarder iş adamı SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın 1.5 milyar dolarlık Bitcoin hamlesinin ardından, daha fazla şirket bilançolarına Bitcoin ekleme fikrine ilgi göstermeye başladı. Tesla, kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden biri haline gelen Michael Saylor’ın MicroStrategy’si ve önde gelen Bitcoin savunucusu Jack Dorsey’in Square’inin ardından, Bitcoin’e yatırım yapan üçüncü ABD merkezli halka açık şirket oldu. Bununla birlikte, geçtiğimiz günlerde Twitter CFO’su Ned Segal da şirketin bilançosuna Bitcoin eklemeyi değerlendirdiğini bildirdi.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ise, yükselişin sürdürmeye devam ediyor. 53.000 dolar ile yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesi oluşturan Bitcoin, yayın saati itibariyle 52.910 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala