bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

BAYC NFT’lerinin Yapımcısının KYC İsteği Tepki Çekti

Taylor Swiftin Şirketi Universal Music BAYC NFTsi Satin Aldi

NFT dünyasının belki de en popüler NFT koleksiyonularından birisi olan Bored Ape Yacht Club‘ın arkasındaki şirket Yuga Labs, kısa bir süre önce kullanıcılarından onaylanmak adına KYC bilgilerini istedi. Ancak bu istek kullanıcılar tarafından eleştirilere tutuldu.

BAYC NFT’lerinin Yapımcısından KYC İsteği

Bored Ape Yacht Club tarafından Twitter üzerinden paylaşılan bağlantıyı takip eden kullanıcılar, bir KYC istemiyle karşılaştı ve birçoğu pek mutlu olmadı. Yapılan KYC paylaşımına ek olarak Yuga Labs, Animoca Brands ile çalıştıklarını da açıkladı.

Paylaşılan link’e baktığımızda, sayfaya MetaMask cüzdanlarını bağlamalarını ve çok sayıda kişisel bilgi göndermelerini gerektirdiği bir sayfa görüyoruz.

Diğer taraftan bağlı Metamask cüzdanının herhangi bir varlık içermesi için bir gereklilik yok gibi görünüyor, bu nedenle teoride kullanıcılar boş bir tane oluşturabilir ve onu gerekli kimliklerine bağlayabilir.

Ancak yine de kullanıcılar bundan pek memnun olmadı. Diğer taraftan birçok kullanıcı ise bu adımın doğru olduğunu ve güvenliği sağlamayı hedeflediğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala