bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,363.85 0.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,574.05 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 586.75 1.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620545 0.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649362 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.20519 11.43%

Paylaş

Bankline, Bitcoin ATM Hizmetini Genişletiyor

bankline bitcoin atm hizmetini genisletiyor 1

Bitcoin ATM’lerinin sayısı dünya genelinde artmaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devletleri merkezli Bankline, Bitcoin ve kripto ATM kullanıcıları için fonlara 24 saat erişim imkânı sağlamak için hizmetlerini genişletiyor.

Bankline’dan Yeni Bitcoin ATM Hizmeti

Kripto dostu uygulamalarıyla tanınan Bankline, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Bitcoin ve kripto ATM’lerindeki fonlara gece boyunca erişimi kolaylaştırmak için bankalarla ortaklık kuruyor. Kripto alanı büyümeye devam ederken, kullanıcıların fonlara erişim kolaylığı sağlaması için şirketler yeni adımlar atmaya devam ediyor. Kripto ATM’lere olan ilgi arttıkça kuruluşlar kripto ATM’lerine yatırım yapmayı sürdürüyor ve bu kuruluşlardan birisi de BankLine olarak karşımıza çıkıyor. Kripto dostu uygulamalarıyla bilinen BankLine, kripto kullanıcılarının tüm gün boyunca fonlarına erişebilmesini kolaylaştırmak adına çeşitli bankacılık kurumlarıyla bir araya geçti.

bankline bitcoin atm hizmetini genisletiyor

BankLine’ın bu yeni hizmeti, ABD’deki kripto ATM noktalarını rahatsız eden hizmetlerin kesintiye uğraması ve gecikmeler gibi tüm rahatsız edici sorunların ortadan kaldırılmasını hedefliyor. Şirket tek bir platform çatısı altında çeşitli kripto seçeneklerinin kolaylaştırılmasını sağlıyor. Hizmetlerini optimize edebilmek adına BankLine, Amerika Birleşik Devletleri’nde nakit kasaları işleten 300’ün üzerinde tesisle sözleşme imzaladı. BankLine’ın hizmetleri Alaska, Porto Riko, Hawaii ve ABD kıtası geneline yayılmış durumda ve ülke içerisinde yaklaşık 29.000 Bitcoin ATM ve kripto para ATM lokasyonu bulunuyor. Son olarak şirket yeni hizmeti hakkında kriptonun operasyonel verimliliğini artırmaya devam edeceğini ve kullanıcılar için Bitcoin ATM’lerini çok daha kullanışlı hale getirmek için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala