bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,653.05 4.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.61 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 551.37 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 140.79 4.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502784 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457594 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153253 3.24%

Bankacılık Devi Standard Chartered, Kurumsal Müşterilere Yönelik Kripto Para Platformu Kuruyor

bankacilik devi standard chartered kurumsal musterilere yonelik kripto para platformu kuruyor 1

İngiltere’nin bankacılık devi Standard Chartered, kurumsal müşterilerilere yönelik kripto para platformu açmayı planladığını duyurdu. 

Bankanın SC Ventures birimi ve kripto para borsası OSL’nin ara şirketi, Avrupa’daki kurumsal müşteriler için kripto para alım satım platformu açmak üzere ortaklık kurdu. Girişim, düzenleyici kurumların onayına tabi olarak dördüncü çeyrekte başlatılacak. 

Platform, OSL’nin dijital varlık teknolojisini bankanın küresel bağlantıları ve ağ ve aracılık deneyimi ile birleştirmeyi amaçlıyor. Ayrıca platform, alım satım yapan kurumsal şirketleri pazarlardaki diğer taraflara bağlamaya çalışacak ve Bitcoin, Ethereum ve diğer önde gelen kripto para birimlerindeki likidite havuzlarına erişim sağlayacak. 

SC Ventures, geçtiğimiz Aralık ayında kurumsal düzeyde bir saklama çözümü olan Zodia Custody’i duyurmuş ve blokzinciri teknolojisi sağlayıcısı Metaco’ya yatırım yapmıştı. Birim ayrıca sınır ötesi fon transferleri için blokzinciri birlikte çalışabilirliğini keşfetmek için Bank of Thailand ve Hong Kong Para Otoritesi gibi isimlerle çalışıyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala