bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,366.85 0.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.69 0.54%
bnb
BNB (BNB) $ 609.49 3.75%
solana
Solana (SOL) $ 186.23 0.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.617415 0.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.644918 0.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215583 8.90%

Bank of America’ya Göre Kripto Kabülünün Anahtarı Regülasyon

Bank of Americaya Gore Kripto Kabulunun Anahtari Regulasyon

Kripto para sektörü her ne kadar trilyon dolarlık büyüklüğünden son dönemde uzaklaşsa da 880 milyar dolarlık bir güce sahip. Bununla birlikte yatırımlar, şirketler ve çok daha fazlası söz konusu olduğunda çok büyük bir aktör olan kripto sektörü, ne yazık ki regülasyonlar söz konusu olduğun geri kalmış durumda. Bank of America‘ya göre ise genel kabülün artmasının anahtarı regülasyonların gelmesi.

Bank of America'ya Göre Kripto Kabülünün Anahtarı Regülasyon

Bank of America’ya Kripto için Işık Var ve Anahtarı Regülasyon

Bank of America sık sık kripto odaklı açıklama yapan şirketler arasında yer alıyor. Özellikle düzenlemeler ve Bitcoin konusunda hassas olan banka son olarak yeni bir rapor daha yayımladı. Banka paylaştığı araştırma raporunda, FTX ve bağlı ticaret şirketi Alameda Research‘ün iflasının kripto para birimi endüstrisinin güvenilirliğine büyük bir darbe vurduğunu, ancak hâlen umut ışığı olduğunu söyledi.

Bankanın analistler, Alkesh Shah ve Andrew Moss, konu hakkında şunları söyledi:

“Düzenlemeler için giderek artan aciliyet, daha fazla kurumsal katılımı ve odağın (ve sermayenin) spekülatif ticaretten gerçek dünya işlevselliğine sahip projelere ve karlılığa giden yol haritalarına sahip şirketlere kaymasını sağlayabilir”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala