bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,757.08 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.71 4.68%
bnb
BNB (BNB) $ 606.30 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 144.31 9.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517533 4.65%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468229 5.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149737 7.38%

Bank of America’dan Kripto Tahmini

Bank of Americadan Kripto Tahmini

Bank of America, kripto para piyasasına ilişkin değerlendirmelerini yayınladı. Banka, kripto piyasasında yakın vadede artışların muhtemelen sınırlı olacağını açıkladı. Bankaya göre token ticaretine geri dönen hedge fonları, artan oynaklıktan faydalanıyor.

Bank of Americadan Kripto Tahmini2

Bank of America: Sınırlı Artışlar Muhtemel

Bank of America, kripto piyasasında artışların sınırlı olacağını açıkladı. Alkesh Shah ile Andrew Moss’un analizinde, kripto para sektörünün zorlu bir makra zeminle belirli ticaret aralığında sıkıştığı kaydedildi. Analizde piyasanın sıkışıklığına yol açan etkenler arasında düşük inanç, sınırlı katalizörler ve sene başından bu yana devam eden yüksek performans gösterildi.

Hedge Fonları Geri Döndü

Bankanın değerlendirmesinde hedge fonlarının token ticaretine geri döndüğü kaydedildi. Fonların azalan ticaret hacimleri nedeniyle artan oynaklıktan faydalandığı aktarıldı. Banka, bireysel yatırımcıların katılmamasından dolayı hacimlerini düşük kalmasını beklediğini açıkladı. Diğer yandan geleneksel finans ve teknoloji şirketlerinin tokenizasyona odaklanan blockchain uygulamaları oluşturmaya devam ettiği kaydedildi.

Diğer yandan bir başka ABD bankası JPMorgan, kripto piyasasındaki toparlanma için stablecoin‘lere vurgu yapmıştı. Banka, stablecoin evrenindeki küçülme devam ettiği sürece kripto fiyatlarında toparlanmanın mümkün olmadığını bildirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala