bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,806.97 2.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.43 1.44%
bnb
BNB (BNB) $ 582.21 1.81%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 1.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628306 2.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651696 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220648 18.58%

Bank of America: Kriptoların Kullanımı Hızla Benimseniyor

Bank of America Kriptolarin Kullanimi Hizla Benimseniyor

Kripto paralar oldukça kritik bir dönemde. Bir taraftan düzenleyicileri belirsizliği diğer taraftan yüksek volatilite derken oldukça sisli bir ortama giren piyasa, yatırımcıları da endişelendiriyor. Ancak Bank of America‘nın yeni raporuna göre her ne kadar ortam sisli olsa da benimsenme hızla devam ediyor.

Bank of America: Kriptoların Kullanımı Hızla Benimseniyor

Bank of America’dan Kripto Para Değerlendirmesi

Bank of America, kısa bir süre önce yayımladığı bir araştırma raporunda, dijital varlıkların küresel faiz oranları yükseldikçe düşen risk varlıkları olarak hareket etmeye devam ettiğini söyledi. Sektördeki artan belirsizlik ile birlikte yatırımcıların yatırımlarında çekimser olduğunu belirten rapor, kriptoda yaşanan büyümeye de dikkat çekti.

Raporda asıl dikkat çeken kısım ise ödeme ve havale gibi işlemlerde dünyanın kripto kullanım örneklerini aktif bir şekilde benimsediğinin belirtilmesi oldu. Ek olarak bu ödeme işlemlerinin geçtiğimiz hafta bir önceki haftaya göre yüzde 58 artarak 490 milyon dolara sıçradığı vurgulandı.

Son olarak Bank of America’nın da merkeziyetsiz finansın benimsenmesini desteklemek için düzenleyici netlik beklediğini belirtelim. Öyle ki raporda en sık değinilen konuların başında küresel düzenleme netliğindeki eksiklik geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala