bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,653.05 4.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.61 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 551.37 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 140.79 4.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502784 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457594 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153253 3.24%

Bank of America Dijital Varlıklara Yönelik Araştırma Başlattı

bank of america kripto para araştirmalarini başlatti

Bank of America bugün, Global kripto para başkanı Alkesh Shah liderliğindeki “Digital Assets Primer: Only first inning” başlıklı bir raporula birlikte dijital varlık araştırmasına başladıklarını açıkladı.

Dijital varlıklar, 200 milyondan fazla kullanıcıyla 2 trilyon doların üzerinde bir piyasa değerini ulaşmış durumda. Özellikle Blockchain teknolojisinde verimliliği artırıp, işlemler arasındaki gecikmeyi azaltarak her sektörde verimi arttırma potansiyeline sahip. Bu yeni ekosistem içinde yüzlerce şirket şekilleniyor ve yeni bir varlık sınıfı yaratılıyor.

bank of america

Bank of America Dijital Varlıkları Önemsiyor

Konuyla alakalı olarak Bof, kripto para başkanı Askesh Shah, şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin oldukça önemli, ancak bu varlıkların ekosistemi çok daha fazlasını içeriyor. Araştırmamız finans, teknoloji, tedarik zincirleri, sosyal medya ve oyun dahil olmak üzere sektörler arasındaki etkileri araştırmayı amaçlıyor.”

BofA Global Research başkanı Candace Browning ise kripto paralar hakkında şunları kaydetti:

“Dijital varlıklar, piyasaların, işletmelerin ve merkez bankalarının çalışma şeklini değiştiriyor. Bank of America, pazar lideri bir küresel ödeme platformu ve Blockchain uzmanlığı sunuyor ve kripto varlık araştırmalarının eklenmesi, yatırımcılara yönelik tekliflerimizin derinliğini ve genişliğini daha da güçlendiriyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala