bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,653.05 4.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.61 2.75%
bnb
BNB (BNB) $ 551.37 2.69%
solana
Solana (SOL) $ 140.79 4.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502784 1.33%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457594 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153253 3.24%

Bank of America, Coinbase’in Notunu Yükseltti

bank of amerika

Kripto para sektörü hızla gelişirken, kurum ve kuruluşlar da sektörün inanılmaz gelişimini takip ediyor. Son dönemde kripto sektörüne yatırımın artmasıyla birlikte önemli kuruluşların desteğinin de arttığını görüyoruz. Son olarak Bank of America, artan gelir çeşitlendirme faliyetleri nedeniyle Coinbase‘in notunu nötrden satın almaya yükseltti.

Bankada hisse senedi analisti olarak görev yapan Jason Kupferberg ise bir araştırma notunda, şirketin gelir çeşitlendirme eğiliminin 2022 ve sonrasında hızlanmasını beklediğini söyledi. 

bank-of-america-coinbasein-notunu-yukseltti

Bank Of America, Coinbase’e Yatırımın Artacağını Öngörüyor

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, Ekim ayında kullanıcıların kripto varlıklarını satın almasına, üretmesine, sergilemesine ve keşfetmesine olanak tanıyan yeni bir NFT platformu açacağını açıklamıştı. Kupferberg ise platformun bu yıl başlamasının beklendiğini belirtti.

Bunlara ek olarak analist Jason Kupferberg, Coinbase’in abonelik ve hizmet gelirinin 2021’in üçüncü çeyreğinde toplam net gelirinin yüzde 12‘sini oluşturduğunu ve bu rakamın 2020’de sadece yüzde 4 olduğunu yazdı. Bank of America‘nın, bu rakamın gelecek yıl, yüzde 16’ya yükselmesini beklediğini de sözlerine ekledi.  

Son olarak Coinbase COO’su Emilie Choi‘nin, geçtiğimiz ay bir seminer sırasında kriptonun önümüzdeki beş yıl içinde bir milyar kullanıcıya ulaşma eğiliminde olduğunu söylediğini hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala