bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,690.33 0.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.40 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 616.44 2.49%
solana
Solana (SOL) $ 147.39 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529711 1.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473631 1.46%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152217 1.16%

Bank of America, Bitcoin (BTC) için Umutlu

Bank of America Bitcoin BTC için Umutlu 1 1

Kripto paralar hakkında sık sık açıklamalarda bulunan Bank of America, lider kripto Bitcoin (BTC) hakkında bir açıklamada daha bulundu. Banka, her ne kadar fiyatı dalgalansa da Bitcoin’in, yatırımcılar tarafından “göreceli bir güvenli liman” olarak görülebileceğini söylüyor.

Bank of America Bitcoin BTC için Umutlu

Bank of America, Bitcoin (BTC) için Güvenli Liman Sinyali Verdi

Kripto paralar günümüzün en önemli sektörlerinden biri. Bir tarafta şirketlerin yeni yatırımlarını duyarken diğer taraftan düzenleyicilerin baskılarını takip ediyoruz. Son olarak Bitcoin hakkında bir açıklama da kripto odaklı araştırmaları ile sık sık gündeme gelen Bank of America‘dan geldi. Bank of America tarafından yapılan araştırmaya göre, Bitcoin’in (BTC) geleneksel pazarlarla değişen ilişkisi, yatırımcıların onu tekrar bir sığınak varlık olarak düşünebileceği sinyalini veriyor.

Bloomberg’de yer alan detaylara göre Bank of America, dijital varlık stratejistleri Alkesh Shah ve Andrew Moss’a atıfta bulunarak, kripto piyasasının ağırlığının altın ile korelasyonunun ağustos ortasından bu yana sıfırdan 0.5’e yükseldiğini gördü.

Stratejist Moss ve Shah, yatırımcıların Bitcoin‘i (BTC) makro belirsizliğin ortasında “göreceli bir güvenli liman” olarak görebileceğini ve bu durumda “piyasanın dibinin görülmesi gerektiğini” belirtiyor. 

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla Bitcoin’in (BTC) 19.156 dolardan alıcı bulduğunu belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala