bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,661.93 2.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,554.41 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 582.39 1.75%
solana
Solana (SOL) $ 185.22 0.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.634214 2.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652939 2.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217253 17.51%

Bancor Protocol Geçici Kayıp Koruma Hizmetini Durdurdu

Bancor Protocol Geçici Kayip Koruma Hizmetini Durdurdu 2

Kripto paralarda yaşanan son düşüş, birçok projenin operasyonlarının önemli ölçüde zarar görmesine neden oldu. Başta Celsius olmak üzere ard ardına hizmetlerini askıya alan projelere bir yenisi daha eklendi. Bancor Protocol, mevcut piyasa koşulları ve zincirleme etkileri nedeniyle Geçici Kayıp Koruma (IL) özelliğini duraklattığını açıkladı.

Bancor Protocol Geçici Kayip Koruma Hizmetini Durdurdu

Bancor Protocol Geçici Koruma Hizmetini Durdurdu, Tepkiler Büyüdü

Bancor Protocol tarafından sunulan ve yatırımcıların para çekim işlemlerinde kayıplarını azaltmasına yarayan Geçici Kayıp Koruma Özelliği (IL), yaşanan fiyat dalgalanmaları sebebiyle askıya alındı. Projenin resmi blog sayfasında yapılan açıklamada, bu kararın, protokolü ve kullanıcıları korumak için alındığı belirtilirken, piyasaların düzelmesi ile birlikte yeniden başlatılacağı belirtildi:

“Mevcut koşullarla ilgili bilgimiz arttıkça, verilerde manipülatif davranış olmasa da anormallikler gözlemledik. Bu nedenle, daha fazla zararı sınırlamak ve IL korumasını ve diğer adımları geçici olarak askıya alarak protokolü korumak için önlemler alıyoruz. Kabul ettiğimiz genel önlemlerin, protokolü ve kullanıcılarını potansiyel olarak manipülatif aktörlerden korumak için beklediğimiz sonuçları üreteceğinden eminiz”

Yapılan açıklamalar sonrası Twitter üzerinden eleştiriler gelmeye başladı. Kullanıcılar “bu protokol şu anda çalışmayacaksa ne zaman çalışacak?” şeklinde sitemli yorumlarda bulunurken, projenin ürününün eksiklikleri de sıkça paylaşıldı. Protokolün işlemleri ne zaman açacağı ise şu anda merak konusu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala