bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,858.65 1.06%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,175.83 0.29%
bnb
BNB (BNB) $ 593.68 3.11%
solana
Solana (SOL) $ 152.19 0.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533008 1.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.509992 2.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158351 1.26%

Bali Valisi’nden Kripto Kullanan Turistlere Uyarı

ab gozlemcisi kaldiracli kripto islemlerine dikkat cektit

Son dönemde birçok isim kripto para birimleri ile ilgili uyarılarda bulunuyor. Bir uyarı da Bali Valisi’nden geldi. Vali, kripto para kullanan turistlere uyarıda bulundu.

Bali Valisi Kripto Konusunda Uyarı Yaptı

Bali hükümeti, kripto para birimi kullanarak mal ve hizmetler için ödeme yapan turistlere baskı yapıyor. Kısa süre önce konuya ilişkin görüş açıklayan vali de Endonezya’nın itibari para biriminin tek yasal para birimi olduğunu hatırlattı.

Bali valisi Wayan Koster konu ile ilgili olarak, kriptonun bir ödeme aracı olarak kullanılmasının net bir şekilde ele alınacağını söyledi.

Ayrıca vali, katı eylemler arasında; sınır dışı edilmenin, idari yaptırımların, cezai yaptırımların, iş yerlerinin kapatılmasının yer aldığını söyledi.

Bali valisi ve Endonezya’nın sert duruşuna rağmen ülke, önümüzdeki aya kadar ulusal bir kripto para borsası kurma yolunda. Endonezya Ticaret Bakanlığı’nın yerel kripto para birimi piyasaları ile ilgili bir koruyucu şekilde hareket edeceği bildiriliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala