bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,863.72 1.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,525.45 1.46%
bnb
BNB (BNB) $ 611.97 4.78%
solana
Solana (SOL) $ 186.81 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630531 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.657432 0.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21426 0.69%

Bakkt, 25 Kripto Varlığı Listeden Çıkardı

Bakkt 25 Kripto Varligi Listeden Cikardi

Dijital varlık şirketi Bakkt, Apex Crypto’daki 36 kripto paranın 25’ini listeden çıkardı. Bakkt, Apex Crypto’yu nisan ayında satın almıştı. Şirketten yapılan açıklamada, kararın kripto para listelemelerindeki inceleme sürecinin bir parçası olduğu belirtildi. Listeden çıkarılan kripto paraların DeFi ile olan bağlantısı dikkatlerden kaçmadı.

Bakkt 25 Kripto Varligi Listeden Cikardi2

Bakkt’tan 25 Kripto Para İçin Karar

Intercontinental Exchange’e bağlı kripto şirketi Bakkt, düzenleme çalışmaları ve sektördeki gelişmeler kapsamında bazı kripto paraları listeden kaldırdı. Önde gelen DeFi token’larının yer aldığı 25 kripto para liste dışı bırakıldı. Şirketten yapılan açıklamada, alınan kararın listeleme sürecindeki incelemelerin bir parçası olduğu aktarıldı. Açıklamada, müşterilerin çıkarlarının şirketin temel taahhüdü olduğu ifade edildi. Düzenleme çalışmaları ve endüstrideki gelişmelere vurgu yapıldı.

Bakkt, fintech pazarında büyüme planları çerçevesinde nisan ayında Apex Crypto‘yu satın almıştı. Satın alma işlemi 55 milyon dolar nakit ve 145 milyon dolar hisse senedi karşılığında tamamlandı. Bakkt‘ın çoğunluk hissesi, New York Borsası’nın da sahibi olan Intercontinental Exchange’e ait.

Listeden çıkartılan kripto paraların listesi şu şekilde: Aave (AAVE), Avalanche (AVAX), Bancor Network Token (BNT), Basic Attention Token (BAT), Chainlink (LINK), Chiliz (CHZ), Compound Token (COMP), Cosmos (ATOM), Curve DAO (CRV), Enjin Coin (ENJ), Fantom (FTM), Filecoin (FIL), GALA (GALA), The Graph (GRT), Internet Computer (ICP), Loopring (LRC), Maker DAO (MKR), Republic (REN), Stellar (XLM), Sushiswap (SUSHI), Synthetix (SNX), Texos (XTZ), Uniswap (UNI).

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala