bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,489.01 3.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,062.79 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 549.43 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 140.37 2.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501257 0.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455496 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151536 1.13%

Bahamalar, FTX İflas Davasını ABD’ye Aktarmayı Kabul Etti

bahamalar ftx iflas davasini abdye aktarmayi kabul etti

Kripto para borsası FTX’in iflası sonrasında ilk duruşma gerçekleşti. Bahamalar’da FTX için mahkeme tarafından atanan tasfiye memurları, davanın Delaware’e aktarılmasını kabul etti.

FTX İflas Davası Artık ABD’de Görülecek

Bahamalar merkezli başarısız kripto para borsası FTX’in iflas davası görüşülmeye başlandı. İflas eden kripto para borsası FTX’in Bahamalar’daki varlıklarını denetleyen mahkeme tarafından atanan tasfiye memurları, New York’ta açtıkları ilgili bir davayı halihazırda iflas koruması için FTX’in başvurduğu Dalaware’e devretmeyi kabul etti.

Zor durumdaki kripto para borsası FTX Trading Ltd. şirketi, 11 Kasım’da ABD Delaware Bölgesi İflas Mahkemesinde Bölüm 11’de iflas başvurusunda bulunurken, Bahamalı tasfiye memurları daha sonra New York’un Güney Bölgesinde FTX Trading Ltd. için Bölüm 15’te bir dava açtı. O zamanki tasfiye memurları, merkezi Bahamalar’da bulunan FTX’in ABD’de iflas başvurusunun bulunmasına izin verilmediğini açıkladı.

bahamalar ftx iflas davasini abdye aktarmayi kabul etti 2

FTX, davanın devri konusunda bir anlaşmaya varmadan önce, tasfiye memurlarının sınır ötesi iflasları ilgilendiren Bölüm 15 davalarını Delaware’de açmaları için bir mahkeme kararı talep eden bir şikâyette bulundu. Konu hakkında açıklama yapan Sullivan & Cromwell’in Finans ve Yeniden Yapılandırma Grubu’nun ortaklarından James Bromley şu ifadeleri kullandı:

Bu davanın New York’un Güney Bölgesinden Delaware bölgesine nakledilmesi için Sayın Yargıç’a bir dilekçe sunmuştuk ve müşterek geçici tasfiye memurları ile tam da bunu yapmak için bir anlaşmaya vardığımızı bildirmekten memnuniyet duyuyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala