bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 3.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.19 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 597.84 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 149.10 6.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534076 3.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477106 5.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153409 4.93%

Babel Finance, Toparlanmak için Harekete Geçti

babel finance 280 milyon dolardan fazla para kaybetti 1

Babel Finance, toparlanmak ve alacaklılarına ödeme yapabilmek amacıyla yeni bir proje oluşturmak istiyor. 2022 yılında yaşanan Terra krizinden etkilenen Babel Finance, 766 milyon dolara yakın bir zarar ile karşı karşıya kalmış durumda. Kripto para kuruluşu, bu zararları kapatabilmek ve müşterilerine geri ödeme yapabilmek amacıyla, Babel Recovery Coins adlı bir projeye yoğunlaştı.

Babel Finance, Alacaklılarına Geri Ödeme Yapmaya Odaklandı

Yaklaşık 766 milyon dolara yakın bir zararı bulunan Babel Finance, para çekme işlemlerini durdurduğu müşterilerine ödeme yapmanın yollarını arıyor. Bu kapsamda Babel Finance, yeni bir proje oluşturmaya odaklandı.

Babel’in tek yöneticisi olan kurucu ortak Yang Zhou, Singapur yüksek mahkemesine bir moratoryum başvurusunda bulunmayı planlıyor. Bunun yanında alacaklılardan yeniden yapılandırma için onaylarını istediği için alacaklılardan altı aya kadar şirkete karşı daha fazla işlem yapmamalarını istiyor.

babel finance toparlanmak icin harekete gectifdvdsvfd

Babel, şirketin ve müşterilerinin sahip olduğu 524 milyon dolar değerindeki Bitcoin, Ethereum ve diğer tokenlerin Wang’ın ticari faaliyetleri sonucunda kaybolduğunu tahmin ediyor. 224 milyon dolar daha, Babel’in karşı tarafları, büyük hacimli marj tamamlama çağrılarını karşılayamadıktan sonra teminatı tasfiye ettiğinde kaybedildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala