bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,332.24 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.10 3.58%
bnb
BNB (BNB) $ 606.60 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 147.30 7.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527207 4.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475237 6.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150896 7.39%

B2C2, Citadel’in Eski Yöneticisini ABD Kolunun Başına Getirdi

B2C2

Londra merkezli kripto para firması B2C2, Citadel Securities eski yöneticisini ABD kolunun başına getirdi.

Nicola White, LinkedIn profiline göre daha önce Citadel’in küresel operasyon müdür olarak görev yapıyordu. White, Citadel’e geçiş yapmadan önce de Morgan Stanley’de 13 sene boyunca çeşitli görevlerde yer aldı.

B2C2’nin bu işe alım hamlesi, şirketin Amerika pazarında daha aktif olmak istediğine işaret ediyor. Şirket, Aralık ayında SBI Financial tarafından satın alındı.

B2C2’nin co-CEO’su Rob Catalanello, White’ın işe alımı hakkında şu ifadeleri kullandı:

“White, geleneksel finans alanında geniş ilişki ağının yanı sıra, piyasada nasıl bir düzenleyici değişiklik olursa olsun, B2C2’nin hazırlanacağını ve böylece mevcut ürünlerimiz için sorunsuz bir geçişe izin verilmesini sağlamaya yardımcı olacak araçlar getiriyor”

White’ın işe alındığı haberi, geleneksel finans dünyasından kriptoya yeni bir geçişi işaret ediyor. Sektörde bu tip hamleler uzun bir süredir görülüyor.

White yeni pozisyonu ile ilgili şunları söyledi:

“Hızlı bir şekilde yenilik yaptıkları için kripto para piyasalarını izliyorum. Daha önceki deneyimlerimi kripto endüstrisini ilerletmek için kullanmak istiyorum”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala