bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Aylık Kullanıcı Sayısı En Yüksek 3 Polygon Metaverse Oyunu

aylik kullanicisi sayisi en yuksek 3 polygon metaverse oyunu

Metaverse uzun zamandır hayatımızda olan bir kavram. Özellikle yakın zamanda Ethereum (ETC) Blockchain tabanlı The Sanbox, Decentraland gibi oyunlarla metaverse’e bakış açısı günden güne değişiyor. Diğer yandan sadece Ethereum değil, Polygon (MATIC) Blockchain üzerine inşa edilmiş oyunlar da sektörde oldukça popüler hale geldi. Biz de 30 günlük kullancısı sayısına göre sıralanmış ilk 3 Polygon metaverse oyununu sizler için sıraladık.

Arc8

Polygon Blockchain’i üzerine inşa edilmiş en çok bilinen metaverse kripto oyunu Arc8. GAMEE tarafından 26 Ekim’de piyasaya sürülen Arc8, bir çeşit Play-to-Earn (P2E) oyunudur. Oyuncular oynadıkça kripto varlık kazanabilir.

Uygulamaya iOS ve Android telefonlardan erişilebiliyor. Uygulama “Pixel Dungeon”, “Marble Dash” gibi birkaç çeşit mini oyunu kullanıcısına sunuyor. Bu oyunlardan elde ettiğiniz başarı ve zaman zaman düzenlenen yarışmalardan kripto varlık kazanabiliyorsunuz.

Arc8, son 30 gün içerisinde 91 binin üzerinde kullanıcıya erişti. GAMEE verilerine göre, uygulama yayınlandığından beri platformda 5 milyardan fazla oyun oynandı.

en meshur 3 polygon metaverse oyunu 4

PooMania

PooMania Polygon Blockchain tabanlı 2. en çok bilinen oyun olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar oyun içerisinde yer alan “Poos” pazarı üzerinden “Poo” satın alabiliyor. Pazar içerisinde yer alan bazı “Poo”lar 1000 MATIC (yaklaşık 2000 dolar) bazıları ise 145 MATIC (yaklaşık 300 dolar) değerinde. Oyun, oyunda satın alınan “Poo”lar ile savaş bazlı bir içerik sunmaktadır.

PooMania son 30 günde platformunda 41 binden fazla kullanıcı ağırladı.

en meshur 3 polygon metaverse oyunu 2

Crazy Defense Heroes

Crazy Defense Heroes, TOWER isimli bir uygulama içerisinde yer alan bir oyun. Bu arada TOWER’ın Animoca Brands tarafından 2018’de piyasaya sürüldüğünü belirtelim. TOWER içerisnde Crazy Kings ve Crazy Defense Heroes adlı iki oyun yer alıyor. Oyunda, oyuncular, MetaMask cüzdanlarını uygulamaya bağlayarak TOWER token kazanmaya başlayabilir.

Crazy Defense Heroes‘in platformu TOWER, 2 milyondan fazla indirmeye sahip. TOWER, 30 gün içerisinde 36 binden fazla kullanıcıya ulaşmış olmasıyla da öne çıkıyor.

TOWER ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre, 2022 için Blockchain tabanlı bir bilgisayar oyunu da şimdilerde proje aşamasında. Bu projeyle beraber Crazy Defense Heroes’e olan ilgi de artabilir.

en meshur 3 polygon metaverse oyunu 3 1

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala