bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,489.01 3.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,062.79 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 549.43 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 140.37 2.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501257 0.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455496 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151536 1.13%

Ayı Piyasasında Ne Yapılmalı? (Sponsorlu)

Ayi Piyasasinda Ne Yapilmali Sponsorlu 2

Kripto paralar ayı piyasasında da kazandırmaya devam ediyor.

Lider küresel kripto borsası – Bitget, müşterileri için ayı piyasasında da kazanmaya devam edecekleri ürünlerle ilgili olarak bir duyuru yayınladı. Duyuruda ayı piyasası devam ederken kriptoda para kazanmanın ayı piyasası koşullarında da mümkün olduğuna değinildi. 

Kripto, dijital varlık piyasasına hükmetmeye devam ederken, insanların işlem yapma ve yatırım yapma biçiminde devrim yarattı. Bununla birlikte, ayı piyasasındaki oynaklık, dünya çapındaki traderların güvenini tehdit eden son olayları tetikledi. Sonuç olarak birçoğu mali sonuçlara katlanmak zorunda kaldı.

Yatırımcılar son iki ayda dalgalı bir dönem ve şiddetli korku hissi yaşadı. Kripto piyasası son zamanlarda aşırı korku bölgesinden çıkıyor olsa da, çeşitli FUD’lar (korku belirsizliği ve şüphe) ve geleneksel finans alanındaki olumsuz makroekonomik koşulların etkisiyle volatilite devam ediyor. Bu volatilitedeki kayıpları minimuma indirmek ve volatiliteden faydalanarak ekstra kazançlar sağlamak mümkün.

Futures / Vadeli İşlemler opsiyonu genel olarak kaldıraçlı işlemler olarak değerlendirilse de aslında spot işlemler gibi risksiz opsiyonlarla da yönetilmesi mümkün. Yapılan açıklamada kaldıraç 1x seçildiği takdirde vadeli işlemlerin spot işlemler ile aynı düşük risk oranına sahip olduğu ve short opsiyonuyla da öne çıktığına vurgu yapıldı. Short opsiyonu sayesinde vadeli işlemlerde kriptodaki düşüşlerde de kazanç sağlamak mümkün. Örneğin Bitcoin’in düşeceğini öngörerek bir short işlemi açtığınızda Bitcoin düşüş oranı kadar kazanç sağlamış olursunuz. Özellikle ayı piyasasındaki sert düşüşlerden bu şekilde faydalanmak mümkün.

Ayı Piyasasında Ne Yapılmalı? (Sponsorlu)

Bitget’e özel ürünlerden Grid Trading opsiyonuyla hem spot hem vadeli işlemlerde belli bir aralık içerisinde otomatik işlem yaptırmak mümkün oluyor. Sizin belirlemiş olduğunuz aralıkta belirttiğiniz noktalarda AL-SAT işlemleri yaparak volatil piyasada otomatik işlemler açabilir ve para kazanmaya devam edebilirsiniz.

Ayı Piyasasında Ne Yapılmalı? (Sponsorlu)

Bitget’in amiral gemisi ürünü Tek Tıkla Copy Trade sayesinde de ayı piyasasında para kazanmak mümkün. Bitget, dünyanın en büyük kripto Copy Trade platformu. Copy Trade ürününde elit traderlar işlemlerini paylaşıyor ve kullanıcılar bu işlemleri anlık olarak otomatik bir şekilde kendi portföylerine kopyalayabiliyorlar. Yapmanız gereken tek şey size uygun elit traderı seçmek. Sonrasında elit traderın açtığı her işlem otomatik olarak sizin hesabınızda da açılacak ve elit trader ile aynı işlemleri yapmış olacaksınız. Yüksek kazançlar sağlayan elit traderlar sayesinde siz de hiç yorulmadan para kazanmaya başlayacaksınız.

Ayı Piyasasında Ne Yapılmalı? (Sponsorlu)

Son olarak da Bitget Birikim ürünüyle kazanç sağlamaya devam edebilirsiniz. Elinizde tuttuğunuz coin veya tokenları Bitget Birikim hesabınıza yatırarak düzenli kripto geliri elde edebilirsiniz. Minimum riske sahip bu ürünümüz ile hem kriptolarınızı HODL etmeye devam eder hem de kendinize pasif gelir yaratabilirsiniz.

Ayı Piyasasında Ne Yapılmalı? (Sponsorlu)

Bitget yönetici direktörü Gracy Chen tarafından “Ayı piyasasında işlem yapmanın ne kadar zor olduğunun ve risklerinin farkındayız. Ayı piyasası risklerinden korunmanın yanında, ayı piyasasından kazanç sağlayan ürünlerimizle kullanıcılarımızın piyasa koşullarından pozitif faydalanması en büyük hedefimiz.” açıklaması yapıldı.

Bitget ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak için tıklayınız: www.bitget.com

Bitget Hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, sosyal ticarete odaklanan dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biridir. Şu anda dünya çapında 50’den fazla ülkede iki milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Bitget, 600 kişilik bir işgücü ile merkezi olmayan finansmanı teşvik etme misyonunu hızlandırdı.

Bitget’in kripto türevleri piyasasında Haziran 2019’da resmi olarak piyasaya sürülmesinden bu yana, platform artık dünyanın en büyük kripto copy trade ve türev borsalarından biri haline geldi. Türev işlemler hacminde CoinMarketCap ve CoinGecko tarafından küresel olarak ilk beşte yer alıyor. Lider borsa, insanların sosyal ticaretle bağlantı kurma ve işlem yapma şeklini dönüştürmeye odaklanıyor. Amiral gemisi Tek Tıkla Copy Trade, sosyal ticarette bir öncüdür. Dünya çapında kripto türevleri traderları için deneyimlerine yenilik getirerek, yaklaşık 1.1 milyon takipçisi olan 55.000’den fazla profesyonel trader bir araya getirmiştir.

‘Better Trading, Better Life’, felsefesine sıkı sıkıya bağlı kalan Bitget, Web2 ve Web3’ü aşan, CeFi ve DeFi’yi birbirine bağlayan ve geniş bir köprü ile sonuçlanan portal olmayı hedefleyerek, global olarak kullanıcılara kapsamlı ve geniş kripto ağına güvenli işlem çözümleri sağlamayı taahhüt eder. Bitget, Eylül 2021’de dünyaca ünlü futbol takımı Juventus’un ilk forma partneri ve kısa süre sonra PGL Major’ün resmi espor kripto partneri olarak sponsorluğunu duyurdu. Önde gelen espor organizasyonu Team Spirit ve Türkiye’nin önde gelen ve köklü futbol kulübü Galatasaray ile ortaklıklar da 2022’nin başlarında duyuruldu.

Daha fazla bilgi için lütfen:

Resmi web sitesi:https://www.bitget.com/tr 

Telegram: https://t.me/bitgetturkiye

Twitter: https://twitter.com/bitgetturkey

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bitget-global/

Medya soruları için lütfen iletişime geçin:

[email protected]

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala