bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,051.16 3.98%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.84 4.70%
bnb
BNB (BNB) $ 610.13 0.44%
solana
Solana (SOL) $ 145.95 8.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521164 4.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472398 5.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150604 7.37%

Ayı Piyasası Devam Ederlen Metacade (MCADE) Durumu Tersine Çevirebilir (Sponsorlu)

ayi piyasasi devam ederlen metacade mcade durumu tersine cevirebilir sponsorluergtgd

2022 yılı, başta Bitcoin (BTC) olmak üzere kripto para devlerini bile etkileyen, devamlı bir düşüş eğilimine yol açan bir takım ekstrem olayların kripto piyasalarını sarstığı bir yıl oldu. BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68.789,63 dolara ulaşmasından sadece bir yıl sonra, Terra Luna, Three Arrows Capital ve son olarak FTX gibi büyük kripto aktörlerinin çöküşleri, giderek daha çetin hale gelen küresel ekonomik koşullarla birleşerek BTC’nin yüzde 75’ten fazla değer kaybetmesine neden oldu.

Mevcut durumun 2023’te de devam etmesi muhtemel olduğundan, analistler piyasalarda bir umut ışığı aramaya başladılar ve yakın zamanda yepyeni bir kripto projesi olan Metacade’i gündeme getirdiler. MCADE’in, yatırımcılar arasındaki yüksek popülerliğini kanıtladığı presale aşaması ile, bazı çevreler piyasaların gelecekte daha iyi zamanlar göreceğini işaret eden bir değişikliğin ufukta olabileceğine inanıyor.

Metacade Nedir?

Dünyanın en büyük blok zinciri tabanlı sanal oyun platformu olan Metacade, oyunculara sürekli gelişen bir dizi “kazanmak için oyna” (P2E:Play-to-earn) seçeneği sunmak için en son Web3 teknolojisini kullanıyor. Meraklıları, GameFi portalına giriş yaparak arkadaşlarıyla ve aileleriyle sayıları gittikçe artan arcade tarzındaki oyunları rahatça oynayabilecek veya yüksek bahisli turnuvalarda yarışabilecek ve böylece kazançlı ödüller ve mükâfatlar kazanabilecekler.

Metacade‘i diğer blok zinciri tabanlı oyun platformlarından ayıran birkaç temel özellik bulunmaktadır. Bunlar arasında kazanç fırsatları, topluluğun diğer kullanıcılarıyla sosyal etkileşim ve platformun kendisi yer alıyor. Platform daha da geliştikçe Web3 GameFi sektöründe kariyer yapmak isteyen geliştiriciler ve kullanıcılar için de fırsatlar olacaktır.

Metacade için nihai hedef, tam anlamıyla merkezi olmayan otonom bir organizasyona (DAO) geçiş yapmaktır. Bu geçiş 2023’ün 2. çeyreğinde başlayacak ve platformun yönetim sorumluluğu topluluk üyelerine devredilecektir. İlgili kullanıcılar Metacade’in yönetimindeki kritik pozisyonları üstlenecek ve MCADE token sahibi tüm kullanıcılar platformun gelecekteki rotası ve yeni özelliklerin piyasaya sürülmesi konularında oy kullanmaya teşvik edilecekler.

Metacade Nasıl Çalışıyor?

Metacade, oyunculara rahatça veya rekabetçi bir şekilde mücadele edebilecekleri geniş bir oyun yelpazesi arasından seçim yapma fırsatı sunuyor. Oyun kütüphanesi bir dizi P2E, oynaması ücretli ve dış kaynaklı oyunlardan oluşacaktır. Heyecan arayan oyuncular turnuvalara katılıp büyük kripto ödülleri kazanabilirken, yatırımcılar da platformun yerel coin’i olan MCADE token’larını stoklayarak düzenli bir gelir akışı elde edebilecekler. 

Merkezin P2E özelliğine ek olarak, yardımsever kullanıcılar, oyunlar hakkında incelemeler yazdıkları, alfa fazı ve oyun bilgilerini paylaştıkları ve gelecek vaat eden oyun geliştiricileriyle işbirliği içinde yeni oyunları test ettikleri için ödüllendirilecekler.

Metacade, 2023’ün 3. çeyreğinde yenilikçi Metagrants programını başlatacak ve geliştiricileri platformu yaratıcılıkları için bir araç olarak kullanmaya teşvik edecek. Geliştiriciler oyun önerilerinde bulunmaya davet edilecek ve topluluk üyeleri en iyi öneri için oy kullanacak. Başarılı adaylar, ödül olarak projelerini hayata geçirebilmeleri için finansman desteği alacak. Metagrant destekli ilk oyunun 2024 yılının 4. çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili kullanıcılar, 2024’ün 1. çeyreğinde hayata geçmesi planlanan platformda teklif edilen iş ilanlarında kendilerine bir pozisyon bularak oyun geliştirmeye duydukları ilgiyi tam anlamıyla bir kariyere dönüştürebilirler. Platform, sadece oyun oynamak için değil, aynı zamanda özel yeteneklerin Web3 GameFi alanındaki heyecan verici iş fırsatlarıyla buluşturulması açısından da nihai bir oyun merkezi olmayı hedeflemekte.

Metacade kendini finanse edebilmek için çeşitli kazanç planları oluşturmuştur. Bunlar arasında oynaması ücretli oyun başlıkları, dış kaynaklı reklâmlar, diğer oyun şirketlerinin platformda oyun yayınlamasına imkân sağlayan launchpad ve Web3 şirketlerinin platformun kariyer panosunda iş ilanı yayınlamalarını sağlamak yer alıyor. Bu kendini finanse etme yaklaşımı uzun vadeli ve sağlam bir sürdürülebilirliğe sahip bir gelecek sağlamaktadır.

Metacade İyi Bir Yatırım Aracı Mı?

Metacade, beta presale süresince üç haftadan biraz daha uzun bir sürede 1 milyon dolardan fazla para toplamayı başararak kripto ayı piyasasında BTC gibi coinlerin sergilediği başarısız performansa meydan okudu ve binlerce yatırımcının ilgisini şimdiden çekmeyi başardı. Her ne kadar yatırım miktarı bir projenin potansiyelinin mükemmel bir göstergesi olsa da, Metacade şeffaflığını korumak için birkaç ilave adım da atmıştır. 

Örnek olarak, Metacade planlarını, organizasyon şemasını ve teknik özelliklerini kapsamlı bir denetim için CertiK’e ibraz etmiştir. Bu, Metacade’in kodlarının tamamen onaylanmasını ve platformun kullanıcıları için hiçbir potansiyel risk taşımadığını kanıtlayarak, blok zinciri tabanlı oyun devriminin en tepesindeki yerine doğru ilerlemesini sağlamaktadır.

Platformun çok imzalı hazine cüzdanı, yapılacak herhangi bir işlem için en az iki imza sahibinin bulunmasını zorunlu kılarak platformdaki fonların güvenliğini ve emniyetini sağlamaktadır. Öte yandan, Metacade kullanıcıların cüzdanlarına erişememektedir. Bilgisayar korsanlığı riskinin azaltılması ve artırılmış güvenlik sürekli yatırımcıların aklının bir köşesinde olduğundan, tüm bu özellikler ilave bir güvenlik unsuru sağlamak üzere tasarlanmıştır. 

Son olarak, Metacade’in büyüme potansiyeli diğer platformlardan oldukça farklıdır. Topluluk, yeni başlıkların düzenli olarak yayınlanmasıyla sürekli olarak gelişme ve kendini yeniden keşfetme yeteneğine sahiptir. Hepsinden önemlisi, bu yönelim tamamen platformun arkasındaki topluluk tarafından yönetilecek ve çabaları için kendileri ödüllendirilebilecektir.

Bu yaklaşım, Metacade’e şu anda diğer birçok blok zinciri projesinde bulunmayan uzun ömürlülüğü kazandıracak ve yatırımların mevcut kripto ayı piyasasında başarılı bir performans sergilemesine yardımcı olacaktır.

MCADE presale Tokenleri Nasıl Satın Alınır?

MCADE tokenleri artık en düşük değeri olan 0,008 dolardan satışa sunulmasa da, yatırımcıların presale fırsatlarından yararlanmaları ve presale  kapanmadan önce kazançlarını maksimize etmeleri için hala büyük bir fırsat bulunmaktadır.

Şu anda 1. presale  aşamasında 0,01 dolar olan fiyat, dokuzuncu ve son aşamasında 0,02 dolara ulaşıncaya kadar her aşamada artacaktır. Bu noktada Metacade, 28 milyon dolarlık bir pazar değerine ulaşmayı hedeflemektedir. Ne kadar erken yatırım yaparsanız, kazancınız o kadar yüksek olacaktır. Metacade, günümüzün kripto ayı piyasasında BTC’ye cazip bir alternatif gibi görünüyor.

Buraya tıklayarak eToro’dan BTC satın alabilirsiniz.

Metacade presale’e buradan katılabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala