bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,582.84 0.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,188.23 1.30%
bnb
BNB (BNB) $ 602.72 0.67%
solana
Solana (SOL) $ 155.70 0.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550169 2.47%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.516114 0.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158929 2.12%

Axis Bank, Blockchain’de Finansal Sözleşme Yayınladı

axis bank blockchainde finansal sozlesme yayinladi

Blockchain teknolojisi özellikle finans konusunda birçok sorunu ortadan kaldırıyor. Özellikle bu konuda bankalar ve finans kurumları Blockchain teknolojisinden sık sık yararlanıyor. Bu kez Hindistan’ın finansal hizmetler devlerinden biri olan Axis Bank, Secured Logistics Document Exchange (SLDE) adı verilen devlet destekli Blockchain platformunu kullanarak, iki yerli işletme arasında finansal sözleşme yayınladı.

Axis Bank, Blockchain Platformu Kullanarak Sözleşme Yayınladı

Finansal hizmetler devi Axis Bank, Secured Logistics Document Exchange (SLDE) Blockchain platformunu indistan Ticaret ve Sanayi Bakanlığı ile 28 Temmuz 2021‘de geliştirildi. Platform, dijital belge değişim platformu olarak tanımlanabilir. Ayrıca platformun, SLDE veri güvenliği ve kimlik doğrulama için Blockchain tabanlı güvenlik protokollerini kullandığını da söyleyelim.

axis bank blockchainde finansal sozlesme yayinladi

Yapılan resmi duyuruya göre Axis; “ArcelorMittal Nippon Steel India” ile “Lalit Pipes & Pipes Ltd.” arasında koşullara bağlı olarak ödemeyi garanti eden bir finansal sözleşme yayımladı. SLDE ile Hindistan Bakanlığı, sermaye gereksinimleri ve lojistik açısından şeffaflığı artırmayı hedefliyor. Konu ile ilgili olarak Axis Bank bankacılık ürünleri başkanı Vivek Gupta şunları söyledi:

Bu işlem, Axis’in İşlem bankacılığı alanında dijitalleşmeye öncülük etme taahhüdünü güçlendiriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala