bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,489.01 3.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,062.79 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 549.43 1.76%
solana
Solana (SOL) $ 140.37 2.64%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501257 0.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455496 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151536 1.13%

Axie Infinity’den Merkeziyetsiz Borsa Platformu

Axie Infinity

Son zamanların popüler Blockchain oyun girişimlerinden biri olan Axie Infinity, yeni bir merkeziyetsiz borsa lansmanı ile gelişmekte olan oyun dünyasını DeFi pazarıyla birleştiriyor. 

The Scoop podcast’inde duyurulan yeni platform, ekosisteminde kullanılan tokenlerin ticaretini kolaylaştıracak. Sky Maven tarafından başlatılan Axie Infinity, kullanıcıların “axies” adı verilen yaratıkları satın almasına, satmasına ve üretmesi üzerine kurulu bir Blockchain oyunu.

blockchain game axie infinity nft token

Axie Infinity Merkeziyetsiz Borsa ile Seköre Atılıyor

ConsenSys destekli proje, oyuncuların mevcut gelirlerini tamamlayan kripto para kazanmak için oyun oynadığı Filipinler’deki kripto pazarının ruhu haline geldi. Öyle ki ülkede o kadar çok kişi oyunu oynuyor ki bu durum ülkenin medyasına yansımış durumda.

Ek olarak Axie Infinity, kısa bir süre önce milyarder girişimci Mark Cuban gibi yatırımcıları çeken 7.6 milyon dolarlık bir finansman turunu da tamamladı.

Bu yeni geliştirilen proje (DEX), kullanıcıların oyunu oynamaya devam etmelerine yardımcı olabilir, çünkü token’larını takas etmek için platformdan çıkarmak zorunda olan oyuncular için var olan belirli sürtüşmeleri ortadan kaldıracaktır. DEX’in, Axie Infinity için özel olarak oluşturulmuş Ethereum bağlantılı bir yan zincir olan Ronin üzerine inşa edileceğini de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala