bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,533.02 5.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,061.88 3.22%
bnb
BNB (BNB) $ 549.11 4.95%
solana
Solana (SOL) $ 139.11 7.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500555 3.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.452428 4.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149151 1.88%

Avustralyalı Yetkililer, Huobi’ye Yeşil Işık Yaktı

avustralyali yetkililer huobiye yesil isik yaktias

Kripto para borsaları artan rekabet ortamında çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak kripto para borsası Huobi, bugün Avustralya İşlem Raporları ve Analiz Merkezi’ne (AUSTRAC) kripto para borsası sağlayıcısı olarak kaydolduktan sonra Avustralya’da kripto para borsası hizmetleri sunmaya başlayabilecek.

Bu, Huobi’nin artık ülkedeki kripto para alım satım hizmetlerine itibari para sunabileceği anlamına geliyor

Avustralyalı Yetkililerinden Huobi’ye Onay

Avustralyalı yetkililer, kripto para borsası Huobi’ye Avustralya’da hizmet sunabilmesi için yeşil ışık yaktı. Bunun yanında hatırlatmak gerekirse Huobi Haziran 2022’de Yeni Zelanda ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde lisans aldı. Dubai’nin Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu (VARA), ülkede hizmetlerini sunmaya başlaması için borsaya geçici onay verdi.

avustralyali yetkililer huobiye yesil isik yaktia

Huobi‘nin yerel kuruluşu, lisans alma sürecinin bir parçası olarak bir test ölçeği modeli altında çalışacak.

Ayrıca Huobi, ülkedeki kripto para birimi kullanımına yönelik Çin baskısını takiben 2021 yılının sonlarında Cebelitarık’a taşınmak zorunda kalmıştı.

Son olarak hatırlatmak gerekirse kısa süre önce Huobi Technologies, tarafından yapılan açıklamaya göre, ABD Mali Suçları Uygulama Bürosu’ndan (FinCEN) bir Para Hizmetleri İşletme Kayıt Lisansı (MSB) almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala