bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,421.80 0.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,216.08 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 609.05 0.89%
solana
Solana (SOL) $ 156.51 0.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.549659 1.84%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502085 3.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160322 0.86%

İsralli Dolandırıcıların Hedefi Avustralya!

avustralya kripto konusunda cerceve olusturmayi planliyortgfbh

Kripto para sektörü hızlı gelişme kaydederken sektör dolandırıcıların odağı haline geliyor. Çıkan son haberlere göre; Avustralyalılar İsrail merkezli suç patronları tarafından yönetildiğinden şüphelenilen gelişmiş bir kripto para çağrı merkezi dolandırıcıları ağının birincil hedeflerinden biri olarak belirlendi. 

Ortaya çıkarılan kanıtlara göre Avustralya en çok hedef alınan ülkeler arasında yer alıyor. Bununla beraber baskınlar, on beş kişinin tutuklandığını ve diğerlerinin yanı sıra 1.46 milyon dolarlık kripto para ele geçirildiğini gördü. 

Avustralya, Kripto Dolandırıcılığının Hedefi

Avustralyalıların, İsrail’de en önemlilerinden şüphelenilen gelişmiş bir kripto para birimi yatırım dolandırıcılığı ağında hedef alınan başlıca ülkelerden biri olduğunu ortaya çıkardı. Raporda, bu çağrı merkezlerinden gelen dolandırıcıların sosyal medyadaki reklamları kurbanları cezbetmek ve kazançlı getirilerle umut verici yatırım fırsatları sunmak için kullandıkları iddia ediliyor.

avustralya israil kripto dolandiriciliginin baslica hedefidc

Özel soruşturma şirketleri, Avustralyalıların göreceli zenginlikleri ile federal ve eyalet yetkililerinin soruşturma çabalarının zayıf olduğu iddiası nedeniyle özellikle dolandırıcılar tarafından arandığını söyledi:

Avustralya’nın serveti, eyalet ve federal yetkililerin çevrimiçi yatırım dolandırıcılığını soruşturma konusundaki isteksizliği veya soruşturamamasıyla birleşen uzun geçmişi, ülkeyi dolandırıcılıkların arkasındaki uluslararası suç örgütleri için bir örnek haline getirdi

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala