bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,547.03 4.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,066.91 3.26%
bnb
BNB (BNB) $ 550.24 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 140.27 5.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502401 2.16%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455844 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151042 2.77%

Avrupa Merkez Bankası’ndan Kripto Para Açıklaması

Melis Hazal Karagöz’ün sunumuyla bu hafta Bitcoin’in düşüşü ile birlikte kripto para dünyasında yaşanan haberleri sizler için derledik. Kripto para borsalarındaki kesintiler, Twitter’ın, Elon Musk’ın teklifini onaylanması, Tether’in Sterlin’e sabitlenmiş Stablecoin çıkartması ve daha fazlası Kripto Bülten’de.

Kripto Para Piyasasında Neler Yaşandı?

Amerika Birleşik Devletleri’nin  önde gelen ETF sağlayıcısı ProShares, yatırımcılara Bitcoin’i açığa satma ve fiyatındaki düşüşlerden kar etme fırsatı sunan ülkedeki ilk ETF’i başlattı.

Web siteleri için temel altyapı sağlayan bir şirket olan Cloudflare, 21 Haziran’da bir sorun yaşadı ve ağıyla ilgili yaygın bir kesinti yaşadığını açıkladı.

Uluslararası Ödemeler Bankası BIS’in, 2022 Yıllık Ekonomik Raporunun 42 sayfalık bölümü, küresel para sisteminin geleceği için bir plan oluşturmaya ayrıldı. 

Küresel bir profesyonel hizmetler kuruluşu olan Deloitte ve lider Bitcoin şirketlerinden biri olan NYDIG, Deloitte’in işletmelerinde kripto varlık yeteneklerini artırmaya yardımcı olmak için ortaklık kurdu.

Twitter yönetim kurulu, Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma teklifini oybirliği ile onayladı.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, kripto ve DeFi üzerinde daha fazla gözetim gerektiğini, Avrupa Parlamentosu’nda yaptığı açıklamada dile getirdi.

Tether, İngiliz Sterlini’ne sabitlenmiş GBP₮ adında yeni bir stablecoin çıkaracağını duyurdu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala