bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,537.83 0.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,184.42 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 604.53 0.04%
solana
Solana (SOL) $ 155.86 2.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550924 2.75%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.513972 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158914 1.78%

Avalanche Tabanlı Trader Joe’dan, Arbitrum Sinyali

Avalanche Tabanli Trader Joedan Arbitrum Sinyali

Son dönemde sık sık gündeme gelen merkezi borsa krizleri, kullanıcıların merkeziyetsiz borsalara (DEX) olan ilgisini de artırdı. Doğal olarak hem kullanıcı hem de hacim tarafından hızlı bir artış yaşayan DEX‘ler, yeni nesil ürünler ile birlikte kullanıcıları kendi platformlarına çekmek için bir rekabet içerisine girdi. Bu merkeziyetsiz borsalardan biri olan Avalanche merkezli Trader Joe, Ethereum ölçeklendirme çözümü Arbitrum için sinyal verdi.

Avalanche Tabanli Trader Joedan Arbitrum Sinyali 1

Avalanche Tabanlı DEX Trader Joe’dan, Arbitrum Entegrasyonu

Merkeziyetsiz borsalar özellikle son dönemde yaşanan krizler ile birlikte çok daha geniş kullanıcılara ulaşmış durumda. Doğal olarak merkeziyetsiz borsalar arasındaki rekabet de doğru orantılı olarak artıyor. Bu da yeni ürünlerin piyasaya sürülmesi anlamına geliyor. Son olarak Avalanche tabanlı DEX Trader Joe geliştiricileri yaptığı açıklamada, Arbitrum entegrasyonuna ilişkin önemli sinyaller redi:

“Amacımız, DeFi’nin sınırlarında her zaman küresel düzeyde yenilik yapmaktı. Arbitrum One’a açılacak olan dağıtım, bu küresel genişleme çabasındaki bir sonraki adım niteliğinde”

Son olarak Trader Joe’nun Avalanche’daki en büyük DEX ve borç verme hizmeti olduğunu belirtelim. DEX, Cuma günü itibariyle 95 milyon doların üzerinde değerinde TVL miktarına sahip durumda. Diğer taraftan bu son entegrasyon Trader Joe’nun ayrı bir ağ üzerinde ilk kez konuşlandırılması anlamına geliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala