bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Avalanche Coinbase’de Listelenecek

analist coin bureau yil sonu gercekci avalanche avax fiyat hedefini acikladi

Coinbase tarafından paylaşılan resmi blog gönderisinde, gelen AVAX’ı etkinleştirdiği duyuruldu. Firma, “likidite koşullarının karşılanması” şartıyla Avalanche’ın yerel token’ını 30 Eylül’de listeleyeceğini açıkladı.

İlk başta AVAX/USD, AVAX/USDT ve AVAX/EUR paletlerinde üç aşamada başlayacak şekilde ayarlanan listelemede post, limit ve tam ticaret işlemleri yapılabilecek. Borsa, herhangi bir noktada yeni sipariş defterlerinin sağlıklı ve düzenli bir piyasa için değerlendirmesini karşılamaması durumunda ticareti askıya alma hakkını saklı tuttuğunu da vurguladı.

AVAX, Nasdaq borsasında listelendikten sonra token fiyatlarının yükseldiği bir fenomen olan “Coinbase Etkisi”nden ise henüz faydalanamadı.

avalanche-coinbasede-listelenecek

Coinbase Öncesi de Avalanche Yükseliyordu

Son zamanlarda popülaritesi oldukça artan Avalanche Blockchain ağı, kendisini merkeziyetsiz uygulamalar için açık, programlanabilir bir akıllı sözleşme platformu olarak tanımlıyor. AVAX ise, işlem ücretlerini ödemek için kullanılıyor ve ağın güvenliğini sağlamak için stake edilebiliyor. Avalanche, Ethereum’un programlama dili olan Solidity ile uyumlu olmakla birlikte, “alt ağlar” olarak özel veya genel Blockchain ağlarını dağıtmak için kullanılabiliyor.

Bu kullanıcı dostu özellikleri sayesinde AVAX, geçtiğimiz haftalar boyunca birçok kez ATH belirledi.

Haberimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre 63.72 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala