bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,875.99 2.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,566.20 1.57%
bnb
BNB (BNB) $ 584.21 1.60%
solana
Solana (SOL) $ 189.17 1.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.625063 1.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.651348 0.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218482 14.69%

Avalance Summit 2022 Nasıl Başladı? Nasıl Devam Ediyor?

Medya partneri olarak yer aldığımız Avalance Summit 2022 tüm hızıyla devam ediyor. Sektörden birçok önemli ismin yer aldığı etkinlikte, Blockchain, DeFi, GameFi ve regülasyon gibi birçok önemli konulara yer verildi ve birbirinden bilgilendirici paneller gerçekleştirildi. Etkinliğin 3. gününde de panelde kendisini dinlediğim, Ava Labs Başkanı John Wu, kripto ve Blockchain sektörünün geleceğinden bahsederken, gelebilecek regülasyonların etkilerine de değindi.

Etkinlikte sorularımızı yanıtlayan Wu, Avalanche Summit 2022 etkinliğinin sektör açısından önemini vurgularken, şu detaylara değindi:

John Wu
Ava Labs John Wu

Avalanche Summit 2022, topluluğumuz için ilk defa bir araya gelme fırsatı oldu. Bu toplulukların çoğu online kuruldu, covid döneminin ortasındaydık, dolayısıyla insanlar birbirinden uzaktı. Zoom toplantıları yapılıyordu, aramalar gerçekleşiyordu. Ancak bu etkinlik, topluluğumuz bir araya geldiği ilk büyük etkinlik oldu. Sektör için anlamına gelecek olursak, sadece topluluğumuzun heyecanlandırmıyorlar. Aynı zamanda Blockchain’in diğer taraflarından ve geleneksel finanstan yeni insanları tanıtıyorlar. Ve bu, tüm sektörün büyümesine yardımcı oluyor.

Avalanche küresel olarak oldukça önemli isimlerin yer aldığı büyük bir etkinlik oldu. Bu yüzden biz de bu tür etkinliklerin devamının gelip gelmeyeceğini sorduk ve John Wu’dan oldukça güzel cevaplar aldık. Her ne kadar çok sık olmasada bur tür etkinliklerin devam edeceğini belirten Wu, şunları söyledi:

“Planladığımız bir sürü etkinlik var. Ancak bu, yılda bir toplantıdan daha fazlası olmayacak. Çünkü toplantılar özel ve yılda bir defa olmalı. Ancak Avalanche’nin temsil edileceği diğer etkinlikler olacak.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala