bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,356.24 1.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,099.81 0.92%
bnb
BNB (BNB) $ 560.14 1.68%
solana
Solana (SOL) $ 144.47 2.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507557 0.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472266 3.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154195 0.53%

Auros Şirketi, İflas Koruma Başvurusunda Bulundu

auros sirketi iflas koruma basvurusunda bulunduasdd

Kripto para borsası FTX’in iflasının ardından birçok kripto odaklı şirket iflas bayraklarını çekti. Son olarak bu iflasların ardından peş peşe gelen başka iflas haberleri de gelmeye başladı. Mahkeme belgelerine göre; piyasa yapıcı Auros şirketi de Britanya Virjin Adaları’nda iflas işlemlerine başlamak için başvurdu.

İflas koruma başvurusunun detaylarına bakacak olursak; en başta şirketin iflastan kurtulması için bir çözüm yolu olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda iflas erteleme talebi veren bir şirket borca batık durumdadır. Yani borçlarını ödeyemeyecek bir haldedir. Bu yüzden şirketler iflas öncesi bu başvuruyu yapıyor.

Auros’dan İflas Koruma Başvurusu

Mahkeme belgelerine göre Auros, FTX’te yaklaşık 20 milyon dolarlık şirket varlığının dondurulmasının ardından Britanya Virjin Adaları’nda iflas koruması için başvuruda bulundu.

auros sirketi iflas koruma basvurusunda bulunduas

Auros, çeşitli borç verenlerle birçok kredi ve finansman düzenlemesi yoluyla faaliyetlerini sürdürdü. Ancak dosyalamada, Auros’un FTX’in çöküşüne maruz kalması nedeniyle etkilenen anlaşmaları yönetme kapasitesini bulduğunu söyledi. 

Son olarak belirtmek gerekirse Auros şimdi mahkeme tarafından tasfiye kararı istiyor ve tasfiye memuru olarak Interpath Advisory’yi önerdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala