bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,365.44 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,971.86 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 534.18 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 133.09 0.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.481779 2.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439432 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144994 1.51%

Associated Press, Binance’te NFT Koleksiyonunu Başlattı

associated press binancete nft koleksiyonunu baslatti 2

NFT pazarı her geçen gün farklı alanlarda karşımıza çıkmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Associated Press (AP) Binance’in NFT platformu Marketplace aracılığı ile bir NFT koleksiyonu satışa sunacağını açıklamıştı.

Bugün ise Associated Press NFT koleksiyonu başlattı. AP’nin koleksiyonu yapılan açıklamaya göre; yakın dünya tarihinin en unutulmaz 53 anını NFT olarak sunacak.

“Benzersiz Anlar” olarak adlandırılan koleksiyon, AP’nin geçen yüzyılın tarihi anlarına ilişkin haberlerine dayanan fotoğrafların ve haber tellerinin sayısallaştırılmış versiyonlarını içeriyor. 

Örnekler arasında Japonya’nın İkinci Dünya Savaşı’nda teslim olması, Nelson Mandela’nın göreve başlaması ve Plüton’un keşfi sayılabilir.

associated press binancete nft koleksiyonunu baslatti

Associated Press NFT Koleksiyonunu Bugün Başlattı

Associated Press NFT Koleksiyonunu tarihini resmi Twitter hesabından doğruladı.

NFT’lerin Detayları şu şekilde; her biri 29 BUSD (Binance’in stablecoin’i) olarak fiyatlandırılan gizemli kutular olarak mevcut. Ayrıca NFT’lerin dört farklı nadirlik seviyesi bulunuyor bunlar sırasıyla; normal, nadir, süper nadir ve süper süper nadir olarak sınıflandırılmış.

Koleksiyon Perşembe günü UTC saatiyle öğlen düşecek ve her Binance hesabı 25 kutuya kadar satın alınabilecek.

Ayrıca söz konusu olan koleksiyonun küratörlüğünü, daha önce Çinli oyun devi NetEase ile çalışmış olan Avustralyalı bir NFT yayıncısı olan Metalist Lab tarafından yapılıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala