bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,890.85 2.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,043.20 0.42%
bnb
BNB (BNB) $ 548.80 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 137.16 1.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.497958 1.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.448099 0.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148108 1.32%

İçinde Türklerin Olduğu Tarihi Blockchain Oyunu | Assad Dar

Medieval Empires Kurucu Ortağı Assad Dar, İstanbul Blockchain Week’te BTC Haber’in sorularını yanıtladı. Dar, blockchain teknolojisi ve blockchain oyunları hakkında açıklamalarda bulundu.

Nelerden Bahsedildi?

Blockchain teknolojisinin insanlar tarafından çok fazla bilinmediğini dile getiren Assad Dar, blockchain oyunlarıyla ilgili en büyük sorunun da bu “bilinmezlik”ten kaynaklı olduğunu belirtti. “Bu nedenle blockchain endüstrisinde kripto projelerine sorunsuz erişimimiz olduğundan emin olmalıyız.” diyen Dar, hiçbir şey bilmeyen insanların dahi kullanımını kolaylaştıracak cüzdan sistemine sahip olduklarını vurguladı.

Assad Dar: Tarihi Savaşlar Başlatacağız

Dar, “Oyununuzu oynamaları için insanlara birkaç sebep söylesek bunlar ne olurdu?” sorusunu ise şu şekilde yanıtladı:

“Bence oyunumuzda en benzersiz olan şey, her şeyden önce orta çekirdekli bir strateji oyunu olan bir alanda başlamış olmamız. Eski Türkiye’de Kayı Boyu ve İngiliz Haçlıları ile başlıyorsunuz. Kendi şehirlerinizi kurabilir ve diğerlerine karşı savaşabilirsiniz. Ve bir süre sonra arazi eski Türkiye ile Türkiye’nin kuzeyi dolduğunda, oyunumuza giren piyasaları kontrol etmemiz anlamına gelen tarihi savaşlar başlatacağız.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Beyza Nur Kızıldemir

Beyza Nur Kızıldemir 6 Temmuz 1997 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise yıllarını Bursa’da geçirdi. Şu an İstanbul’da yaşıyor. Çocukluğundan bu yana tiyatro, müzik, sinema ve edebiyata ilgi duydu, zaman zaman bu branşlarda eğitimler aldı. İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu olan Beyza, aynı zamanda Gazetecilik bölümü ile de çift anadal yaptı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala