bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,898.12 3.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.22 3.59%
bnb
BNB (BNB) $ 611.61 0.02%
solana
Solana (SOL) $ 146.04 7.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522915 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469157 5.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149753 7.03%

Aspen Creek Digital, Colorado’da Bitcoin Madencilik Tesisi Açtı

aspen creek digital coloradoda bitcoin madencilik tesisi actigd

Bitcoin madencilik şirketleri artan rekabet ortamında yaptığı yeni çalışmalar ile rakiplerinin bir adım önüne geçmek için yarış içerisine giriyor. Son olarak Bitcoin madencisi Aspen Creek Digital Corporation, Colorado’da Galaxy Digital’in barındırma istemcisi olduğu 6 megavatlık yeni bir tesis açtı.

Aspen Creek Digital’in İlk Güneş Enerjisi Bitcoin Madencilik Tesisi

Aspen Creek Digital Corporation, arkasında 10MW’lık bir güneş enerjisi çiftliği ile birlikte bulunan 6MW’lık Yüksek Performanslı Bilgi İşlem Merkezi olan ilk Bitcoin madencilik tesisinin faaliyete geçtiğini duyurdu.

aspen creek digital coloradoda bitcoin madencilik tesisi actifds

Aspen Creek Digital Corporation CEO’su Alexandra DaCosta konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Son piyasa oynaklığı, temel stratejimizin önemini gösterdi: bitcoin madenciliğinde ana girdi olarak gücü kontrol etmek. ACDC, operasyonlarımızı güçlendirmek için sürdürülebilir bir yenilenebilir enerji kaynağı yaratmak ve yenilenebilir enerjileri koymak olan basit bir öncül akılda tutularak kuruldu. 

Yeni Colorado tesisinde kendi kendine madenciliğin yanı sıra şirket, Galaxy Digital‘den madencilik makinelerine de ev sahipliği yapıyor.

Son olarak Galaxy’nin madencilik başkanı Amanda Fabiano ise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Madencilik hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olmak için güçlü bir operasyonel geçmişe sahip ekosistem oyuncularıyla çalışmaya kararlıyız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala