bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,500.01 3.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.97 2.05%
bnb
BNB (BNB) $ 550.10 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 140.73 3.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502634 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454904 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150935 0.97%

Ashton Kutcher ve Mark Cuban Web3 Platformunu Başlattı

ashton kutcher ve mark cuban web3 platformunu baslatti2

Aktör Ashton Kutcher ve Mark Cuban Web3 projesini NFT odağında başlattı. Platform, kullanıcılara satılabilir NFT’ler oluşturmak için dijitalleştirilmiş içeriğin imzalanacağı bir yol sağlamaya çalışıyor.

Kutcher’ın Amerikalı dolar milyarderi Cuban ile birlikte Web 3.0 platformu Ink, dün hizmete girdi. Sanatçılar, platform ile mevcut olan herhangi bir fotoğrafı, albüm kapağını veya Instagram gönderisini, YouTube veya TikTok videosu gibi sosyal içeriği dijital olarak imzalayacak. İçerikler kullanıcılar tarafından satın alınabilen, takas edilebilen ve yeniden satılabilen dijital token‘lara (NFT) dönüşebilecek.

Ashton Kutcher ve Mark Cuban Web3 Projesinde Başlangıç Fiyatlar Belirlendi

Ink platformunda NFT’ler, sanatçı ve şarkıcı Lexi Jayde‘nin Ink Drop’u ile lansmanıyla başladı. Platformda ürünler, 50 dolardan daha düşük bir fiyat olacak şekilde belirlendi. Ink’in kurucusu Max Brody, “İmzalar işleri görsel olarak değiştirilemez hale getirirken, NFT’ler objeleri hesaplama açısından değiştirilemez kılıyor” dedi.

Hayranların, Ink pazarında bir banka veya kredi kartı kullanabildiklerinden, Ink’teki NFT’lere erişmek için dijital bir cüzdana veya Web3’te önceden bir deneyime ihtiyaçları olmayacak. Ayrıca kullanıcılar, satın alınan NFT’leri OpenSea’ye veya alternatif pazarlara aktarabilecekler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala