bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Arthur Hayes’den Bitcoin ile İlgili Değerlendirme

arthur hayesden bitcoin ile ilgili degerlendirmegtdgb

Son dönemde kripto para sektöründe önde gelen isimleri lider kripto para birimi Bitcoin hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Son olarak Eski Bitmex CEO’su Arthur Hayes de değerlendirmede bulundu.

Arthur Hayes, 2024’ten İtibaren Bitcoin için Olumlu Bir Görünüm Düşünüyor

Bitmex CEO’su Arthur Hayes, Bitcoin’in bu yıl yeni zirveler kırdığını görmüyor. Arthur Hayes, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Bu yıl 70.000 dolara ulaşacağımızı sanmıyorum, sanırım gelecek yıl bu engeli aştığımızda, sonra zirveye ulaştığımızda ve ardından Kıyamet geliyor. Bitcoin Did podcast’i, Bitcoin’in 2024’teki halving etkinliğine önemli bir olay olarak işaret ediyor.

arthur hayesden bitcoin ile ilgili degerlendirmevfd

Armageddon hakkındaki yorumuna gelince, büyük bir savaş gibi daha çok toplumsal bir değişimden bahsettiğini açıkladı. Böyle bir olaya yol açacak iki faktör olarak niceliksel gevşeme ve sosyal hoşnutsuzluğa işaret etti.

Hayes, “Çok basit olmak zorunda değil, sadece bu duruma sahibiz, çok fazla para, güven yok ve geçimini sağlamaya çalışan insanlar var” dedi Hayes. Bu senaryoda Bitcoin’in de düşeceğini sözlerine ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala