bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,091.71 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,187.28 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 606.05 1.40%
solana
Solana (SOL) $ 154.70 0.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544684 1.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.5133 0.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158381 1.46%

Arslan Kiran:Web3 Oyunları için Yolun Daha Çok Başındayız

FxEgx1GXwBU7j7K

Kripto para sektörü her ne kadar kendi içerisinde bir takım sorunlar ile mücadele etse de küresel olarak bilinirliğini ve kullanım alanlarını hızla artırmaya devam ediyor. Hem Blockchain teknolojileri hem de Web3 açısından günden güne yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu kez sekizincisi gerçekleştirilen Block Square‘de “Web3: Oyunun Geleceği İçin Ne İfade Ediyor?” konusunu masaya yatırıldı.

26 Mayıs günü JustWork’te gerçekleşen etkinliğe Kıvılcım Harika Ertunç’un moderatörlüğünde, Arslan Kiran, Ali Erhan Tamer ve Melih Gürel katılım sağladı.

Arslan Kiran, Web3 Konusunda 2 ila 3 Yıllarının Olduğunu Dile Getirdi

Block Square‘de ilk olarak The Sandbox’ta Growth Türkiye Başkanı Arslan Kiran söz aldı. Kiran Web3 oyunları için yolun daha çok başında olduklarını dile getirirken, oyunlar konusunda önlerinde daha 2-3 senelerinin olduğunun da altını çizdi.

Arslan Kiran, konu ile ilgili olarak etkinlikte şu ifadeleri kullandı:

Sektör aslında rakamlar konusunda oldukça ciddi bir artış var bu sene. Web3 oyun dünyasına baktığımız zaman rakamlar henüz çok fazla artıl değil. Aslında rakamlara detaylı bakıldığında burada çok ciddi potansiyellerin olduğuna işaret ediyor. Bu konuda biraz tarihçeye inmek gerekirse Web3 oyunları aslında 2021 yılında ön plana çıkmaya başladı. Ayrıca bu oyunlar ilk çıkmaya başladığında bile hacimleri oldukça yüksekti. Bunun yanında ben oyun sektörüne başladığımda kimse ücretsiz oyun sektörünü ciddiye almıyordu. Ve herkes bu oyun sektörü değil bunlar oyun değil diyorlardı. Şu anda aynısı görüyorum aslında. Ama şunu görüyorum ki oyun sektörünü oyuncular belirliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala