bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,500.01 3.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.97 2.05%
bnb
BNB (BNB) $ 550.10 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 140.73 3.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502634 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454904 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150935 0.97%

Arsenal Fan Token (AFC) Nedir?

Arsenal Fan Token

Arsenal Fan Token, İngiltere futbol liginde yer alan kulüplerden olan Arsenal’in yeni çıkardığı kripto para birimidir. Sembolü AFC’dir. 1886 yılında kurulan İngiliz Futbol Kulübü, ülkenin ve dünyanın en ünlü kulüplerinden biridir.

Arsenal ve Socios.com iş birliğinde yaratıldı ve 12 Ağustos 2021 tarihinde Socios.com üzerinden satışa açıldı. AFC, ERC-20 altyapısında çalışan Chiliz ürünüdür. AFC, madenciliği yapılan bir token türü değildir. Yalnızca Socios üzerinden oynanan ödül oyunları ile token kazanılabilir.

AFC bir fan token olarak, kulüp ve taraftarlar arasında kurulan bağı farklı bir boyuta taşır. Her iki taraf için kazanç sağlamasının yanı sıra kulüp, taraftarlara bazı VIP ayrıcalıklar ve daha fazla söz hakkına sahip olma imkânı sunar.

Untitled 1 8

Arsenal Fan Token (AFC) Nasıl Alınır?

Arsenal Fan Token almak için izlenen adımlar:

  • AFC Token satın almak için Google Play Store veya App Store’a giriş sağlayıp, bu sanal mağazalardan Socias.com mobil uygulamasını indirmeniz gerekir. 
  • Uygulamada “aç“ komutunu işaretledikten sonra karşınıza gelecek olan kayıt tablosuna telefon numarası, e-mail adresi ve yeni belirlenen bir şifre girerek, “kaydet“ butonuna tıklamalısınız.
  • Hemen ardından e-mail adresine gelecek olan şifreyi, erkene yeni gelen boşluğa yazdıktan sonra, uygulamaya giriş seçeneğine tıklayabilirsiniz.
  • Kayıt sayesinde oluşan Socias hesabıyla işlem yapabilmek için ise Socias cüzdanınıza bir miktar CHZ Token transferi gerçekleştirmeniz gerekir. 
  • Hemen ardından uygulamanın ana sayfasında yer alan AFC Token proje bölümüne giriş yaparak, maksimum 500 adet olmak üzere aklınızda yer alan kadar AFC Token için satın alım emri girebilirsiniz. 

Arsenal Token Avantajları Neler? 

AFC Fan Token avantajları şu şekildedir:

  • AFC Token sahibi olan Arsenal taraftarları, Arsenal takımını etkileyen pek çok konuya yön vermek amacı ile Socias üzerinden oy kullanarak, görüş bildirme hakkına sahip olurlar. 
  • AFC Token, kripto para cüzdanları arasında hızlı ve düşük masraflı transfer gerçekleştirebilme şansını sunar.
  • AFC Token, Socias üzerinde yer alan taraftar anketlerine katılım üzerinden yeni token miktarını kazanma şansını sunar.
  • Arsenal Fan Token sahipleri yine Socias üzerinden kripto para ödemesi ile tuttukları takımın ürünlerini satın alabilirler. 

AFC Token Grafik

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala