bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,846.11 1.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,052.06 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 554.07 0.85%
solana
Solana (SOL) $ 141.72 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502442 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470324 3.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156376 4.22%

Ark Invest, Eaglebrook Advisors ile Ortaklık Kurdu

ark invest eaglebrook advisors ile ortaklik kurduw

Son dönemde kripto para sektöründe birçok şirket çalışmalarını hızlandırmak için ortaklık kurmaya başladı. Bu kez ortaklık haberi ile gündeme gelen şirket Cathie Wood’un yatırım fonu ARK Invest oldu. ARK Invest, Eaglebrook Advisors kripto stratejilerine yatırım yapmayı daha erişilebilir hale getirmek için ortaklık kurdu.

Ortaklık, Cathie Wood’s Ark Invest tarafından aktif olarak yönetilen iki kripto stratejisinin kayıtlı yatırım danışmanlarının müşterilerine ayrı ayrı yönetilen hesaplar olarak sunulmasını sağlayacak.  

ARK Invest Eaglebrook Advisors ile El Sıkıştı

Yatırım şirketi ARK Invest, Eaglebrook Advisors ile kripto stratejilerine yatırım yapmak için ortaklık kurdu. Eaglebrook Advisors Kurucusu ve CEO’su Christopher King ortaklık ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Eaglebrook’taki görevimiz, danışmanlara dijital varlıklara güvenle yatırım yapmaları için teknoloji platformu sağlamaktır. ARK ile ortaklığımız bu sektörü ileriye taşıyacak ve varlık yönetimi pazarına aktif olarak yönetilen kripto stratejilerine kurumsal erişim sağlayacak.

ark invest eaglebrook advisors ile ortaklik kurdut

ARK’nın Kurucusu, CEO’su Cathie Wood ise konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Eaglebrook ile ortaklığımız sayesinde, artık varlık yönetimi endüstrisine aktif olarak yönetilen kripto stratejileri sunabiliyoruz. Stratejiler, doğrudan sahiplik sunarak finansal danışmanların, varlık yöneticilerinin ve müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış ayrı ayrı yönetilen hesaplar olacak. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala