bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,397.25 5.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.45 3.43%
bnb
BNB (BNB) $ 554.17 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.01 9.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49826 1.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457587 3.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152271 4.73%

Ark Invest CEO’su Cathie Wood’dan Fed Eleştirisi

ark invest ceosu cathie wooddan fed elestirisida

Kripto para piyasasının düşüş eğilimde olduğu şu sıralarda birçok önemli isim piyasa hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Bu kez yatırım şirketi Ark Invest’in CEO’su Cathie Wood, kişisel Twitter hesabından Amerika Merkez Bankası (Fed) eleştiriler de bulundu.

Ark Invest CEO’su Cathie Wood: Fed Ekonomiyi Düşünmüyor

Geçtiğimiz günlerde Fed, Haziran 2022 faiz oranını 75 baz puan artırdığını duyurdu. Açıklanan faiz kararının ardından lider kripto para birimi Bitcoin 18 bin dolar seviyelerine kadar geriledi. Bunun üzerine resmi Twitter hesabı üzerinen açıklama yapan yatırım şirketi Ark Invest’in CEO’su Cathie Wood Fed’in ekonomiyi düşünmediğini söyledi.

Cathie Wood, ABD Merkez Bankası’nın ekonomiden çok kendi mirası hakkında endişeli olduğunu söyledi.

Cathie Wood konu ile ilgili olarak şu şekilde paylaşım yaptı:

Fed, ekonomiden çok mirası hakkında endişeli görünüyor: deflasyonist ve tehlikeli sinyalleri görmezden geliyor. TÜFE gibi gecikmeli enflasyon göstergelerine güvenen Fed Başkanı Waller, Temmuz ayında yüzde 0,75’lik bir artış daha istiyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Sürekli olarak 500 bin dolarlık Bitcoin tahminini yineleyen ve düşüncesinin arkasında olduğunu söyleyen ARK Invest CEO’su Cathie Wood daha önce 500 bin dolarlık Bitcoin tahmini ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala