bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,238.09 2.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,593.20 2.00%
bnb
BNB (BNB) $ 585.61 1.99%
solana
Solana (SOL) $ 187.93 2.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622411 0.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655717 2.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217181 16.92%

Arjantinli Futbol Kulübü Boca Juniors’dan NFT Hazırlığı

arjantinli futbol kulubu boca juniorsdan nft adimi

Futbol dünyasının gün geçtikçe kripto varlık piyasasına ve NFT sektörüne olan ilgisi artıyor. Popüler Arjantinli futbol kulübü Boca Juniors, potansiyel taraftar tokenleri ile kripto dünyasına giriş yapmaya hazırlanıyor.

Boca Juniors futbol kulübü, kripto alanına girmeyi planlarken, bir yandan NFT sektöründen yararlanmanın yollarını araştırıyor. Boca Juniors NFT’ler tarafından desteklenen sanal topluluklar oluşturmak için kripto ile ilgili birkaç firma ile iletişim halinde.

arjantinli futbol kulubu boca juniorsdan nft adimid

Boca Juniors Teklifleri Değerlendiriyor

Spor ve iş dünyasında NFT teknolojisinden yararlanmanın birçok yolu var. Özellikle taraftar tokenleri belki de futbol kulüpleri için en popüler yaklaşımlardan biri haline gelmiş durumda. Boca Juniors kulübüne konu ile ilgili olarak birçok teklif geliyor. Bu teklifler arasında, 50’den fazla üst düzey spor kulübü için lisansa sahip taraftar token geliştirme şirketi olan Socios.com, Boca Juniors için yaklaşık 10 milyon dolar gelir elde edebilecek bir taraftar tokeni çıkarmayı teklif etti.

Ayrıca, Decentral Games teklif getirenler arasında. Bir token oluşturmayı ve taraftarların etkileşim kurabilecekleri sanal bir stadyum geliştirmeyi teklif etti. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala