bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,785.36 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.03 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 616.80 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530782 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475214 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 0.00%

Arjantin Futbol Takımı, Formalarında SHIB Logosunu Kullanacak

arjantin futbol takimi formalarinda shib logosunu kullanacakgs

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) ile ilgili olarak birçok yeni gelişme yaşanmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde Shiba Inu (SHIB) olumlu gelişmeler ile gündemde kalmayı başarıyor. Genellikle yakım haberleri ile sık sık gündeme gelen Shiba Inu bu kez Arjantin’de bulunan bir futbol takımının formalarında kullanılması ile dikkatleri üzerine çekti.

Arjantin Futbol Takımı, Formalarında SHIB Logosu Yer Alacak

Shibainuart’ın resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma göre; Arjantin’de bulunan futbol takımı “El Talita Csyd”, formalarında Shiba Inu (SHIB) logosunu kullanacak.

Shibainuart konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Arjantin’de “Club S. Y D. El Talita”nın alt kategorileri için ekipman kullanarak Futsal’ın yeni günü SHIB. SHIBARMY Arjantin’de “Club S. Y D. El Talita”nın alt kategorileri için SHIB ekipmanı kullanılarak Futsal’da yeni gün yaratıyor.

Shiba Inu Balinasının Ticaret Hacmi Yüzde 341 Arttı

WhaleStats’ın en iyi 100 Shiba Inu sahibine ilişkin analizi, bu adres kategorisi için 24 saatlik işlem hacminin yaklaşık yüzde 341 arttığını bildiriyor. Ayrıca IntoTheBlock verilerine göre; Shiba Inu balinaları, büyük işlemlerin sayısı yüzde 112 arttığı için son 24 saat içinde daha aktif hale geldi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala