bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,164.73 0.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,177.89 0.81%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.04%
solana
Solana (SOL) $ 154.73 0.84%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544884 2.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.516268 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158311 0.86%

Arjantin Futbol Federasyonu, Upland ile Ortaklık Kurdu

arjantin futbol federasyonu upland ile ortaklik kurdudssdf

Kripto ve spor dünyasını bir araya getiren Katar 2022 FIFA Dünya Kupası, Arjantin’in zaferi ile son buldu. Bu gelişmelerin Arjantin Futbol Federasyonu Fan Token‘ı (ARG) da yükselişe geçmişti. Son olarak çıkan haberlere göre; Arjantin Futbol Federasyonu metaverse girişimi Upland ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Arjantin Futbol Federasyonu, Upland ile El Sıkıştı

Arjantin Futbol Federasyonu (AFA), web3 hayran etkileşimine ilk girişlerinden biri olarak metaverse girişimi Upland ile ortaklık kuruyor. Söz konusu Anlaşma, dijital koleksiyon öğeleri ve AFA’nın hayran kitlesi için sanal bir toplanma alanı içeriyor.

arjantin futbol federasyonu upland ile ortaklik kurdue

AFA Başkanı Claudio Fabian Tapia, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Arjantin Profesyonel Ligi, Ligimizin taraftar deneyimini geliştirmek için gelişen teknolojilerden yararlanma fırsatlarını uzun zamandır bekliyordu. Bu anlaşma, teknolojinin ve yeni dijital ürünlerin en iyi yaratıcılarıyla ortak olmamızı ve böylece katılan tüm kulüpler için yeni bir gelir kaynağı oluşturmamızı sağlıyor.

Upland, ile ilgili detay vermek gerekirse Upland, kayıtlı 3 milyondan fazla hesapla gerçek dünyadaki yerlere bağlı sanal arazi alıp satmayı içeren bir oyundur. Oyunun arkasındaki girişim, o sırada 300 milyon dolar değerinde olan Animoca Brands liderliğindeki Kasım 2021 turunda 18 milyon dolar toplamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala