bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,500.01 3.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.97 2.05%
bnb
BNB (BNB) $ 550.10 2.12%
solana
Solana (SOL) $ 140.73 3.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502634 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454904 1.39%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150935 0.97%

Argo Blockchain, Davasında Yatırımcıları Yanıltmakla Suçlanıyor

argo blockchain davasinda yatirimcilari yaniltmakla suclaniyorrtg

Bitcoin madencilik şirketi Argo Blockchain, Teksas’ta bulunan Helios madencilik tesisini 65 milyon dolara Galaxy Digital’e satacak. Bitcoin madencisi Argo Blockchain, Helios madencilik tesisini 65 milyon dolara Galaxy Digital’e satmayı kabul etti. Sektörün önemli bir bölümünün yanı sıra nakit akışı sorunlarıyla mücadele eden şirket, iflastan kaçınmaya çalışıyor.

Argo Blockchain, Yatırımcıları Yanıltmakla Suçlanıyor

Çıkan son haberlere göre; kripto para madenciliği şirketi Argo Blockchain‘in yatırımcıları, madenciyi 2021’deki ilk halka arzı (IPO) sırasında doğru olmayan beyanlarda bulunmak ve önemli bilgileri atlamakla suçlayan bir toplu dava açtı.

argo blockchain davasinda yatirimcilari yaniltmakla suclaniyorrefgdd

Yeni açılan bir dava, Argo ile birkaç yöneticisi ve yönetim kurulu üyesini hedefliyor. Şirketi sermaye kısıtlamalarına, elektrik maliyetlerine ve ağ zorluklarına ne kadar duyarlı olduğunu açıklamadığını iddia ediyor.

Sonuç olarak, yatırımcılar, madencinin finansal beklentilerinin abartılmasına yol açan, işin inandırıldıklarından daha daha ​​az sürdürülebilir olduğunu iddia ediyor. Şikayette şunlar kaydedildi:

Yatırımcılar gerçeği bilselerdi, söz konusu menkul kıymetleri satın almaz veya başka bir şekilde elde etmezlerdi veya bunları ödenen şişirilmiş fiyatlardan satın almaz veya başka bir şekilde elde etmezlerdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala