bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,237.21 2.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.20 2.20%
bnb
BNB (BNB) $ 560.58 2.78%
solana
Solana (SOL) $ 144.13 3.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513544 4.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.482772 7.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156979 5.73%

Archway Finansman Turu 21 Milyon Dolar Fon Toplandı

archway finansman turu 21 milyon dolar fon toplandi2

Cosmos blockchain’i tabanlı bir protokol olan Archway finansman turu, 21 milyon dolar fona ulaştı. Tohum Tur, Archway‘e katkıda bulunan Phi Labs, kripto yatırım firmaları CoinFund ve Hashed tarafından ortaklaşa yürütüldü.

Phi Labs kurucusu Griffin Anderson, şirketin yeni sermayeyi, üçüncü taraf geliştiricilerin protokolü geliştirmesini kolaylaştırmak için yazılım geliştirme araçları oluşturmak için kullanacağını söyledi. Phi Labs ayrıca Archway’e katkıda bulunmaya devam edecek.

Finansman turundaki diğer katılımcılar arasında Blockchain Capital, Wintermute, Figment, Chorus One, stake.fish, Lemniscap, Hypersphere Venture ve Cosmostation yer aldı.

Archway Finansman Turu Protokolün Farkını Gösterdi

Ağ üzerinde inşa edilen merkezi olmayan uygulama (dapp) geliştiricilerini ödüllendiren Archway, Cosmos’a giden bir rampa görevi görüyor.

Cosmos, 38 farklı blockchain‘e, ekosistem üzerine inşa edilmiş 250’den fazla projeye sahip. Ayrıca Cosmos’un 100 milyar doların üzerinde dijital varlığı mevcut.

CoinFundn müdürü Billy Dishman, Phi Labs’ın tokenomik ve geliştirici ödüllerine odaklandığını ve “herhangi bir akıllı sözleşme platformunun can damarı olan bu bileşene gerçekten dikkat ettiğini” söyledi.

Archway, yerel ARCH token‘ını, ağa getirdikleri kullanım miktarıyla orantılı olarak dapp’lere tahsis ediyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala